Ústí n. L. - Utkání s jednobodovým ziskem proti HC Baník Sokolov nám zhodnotil obránce s dvaadvacítkou na zádech. Ústecký odchovanec Vladimír Brož strávil na ledě necelých šestadvacet minut, což je pořádná porce času.

V utkání se Sokolovem berete jeden bod.

Opět těžký a urputný zápas, škoda první třetiny, kde jsme mohli dát více branek a třeba zápas vyhrát, ale to je jen kdyby.

Na konci první třetiny jste měli možnost hrát v šesti hráčích při signalizované výhodě, v ní jste nastřelil břevno, mrzelo Vás to?

Strašně mě to štvalo, mohlo se nám lépe dýchat, ale to je hokej.

Utkání bylo slibně rozehráno, když jste na začátku druhé třetiny vedli o dvě branky, ale pak přišel výpadek. V této třetině jste se pak už nedokázali dostat do tempa, čím to bylo?

Nám ty druhé třetiny moc nesvědčí. Nedokážu si vysvětlit, proč jsme vypadli z tempa. Občas si komplikujeme život zbytečnými ztrátami kotouče.

Utkání jste odehráli pouze na pět defenzivních hráčů, jelikož Erik Mareš je nemocný.

Bohužel k nemocným Kottkovi, Zárubovi a Přindišovi onemocněl Máry (Erik Mareš pozn. redakce) a museli jsme to zvládnout na pět beků. Člověk je v tempu, ale stojí nás to hodně sil. Blíží se pomalu konec základní části a každé utkání je důležité. Věřím, že máme všichni dostatek energie.


Tabulka je okolo sestupového místa pořádně našlapaná a během chvilky můžete být v baráži anebo v předkole, jak moc to vnímáte?

Tabulka je zamotaná. Bude to boj do poslední kola. Hrajeme opravdu o každý bod. Musíme jít zápas od zápasu.

Ve druhém zápase po sobě jste dokázali bodovat, když jste obrali dva celky z horní části tabulky.

Hrajeme stále svoji hru, soustředíme se jen na sebe, jelikož nikdo jiný nám nepomůže.

Později Vás čekají velice důležité domácí zápasy se soupeři, kteří jsou v umístění okolo žlutomodrého celku. Bohužel se Vám letos v ústeckém prostředí moc nedaří.

Domácí zápasy musíme vyhrávat před svými fanoušky, ale v této sezóně se nám to moc nedaří, alespoň děláme body venku. Věřím, že se nám nadcházející domácí zápasy podaří a získáme body. Doufám, že nás fanoušci přijdou podpořit na velmi důležité zápasy, která nás teď čekají.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Ú s t í n/L. - Do Ústí nad Labem zavítal soupeř ze Slaného. První zápas vyhrálo Slaný vysoko 11:1. Domácím se však povedlo vytvořit tří brankový náskok, ale hosté jej v závěru během krátké chvíle smazali a v prodloužení vstřelili vítěznou branku. Deváťáci Slovanu tak berou z utkání pouze bod. Poslední zápas nadstavby čeká naše deváťáky v neděli proti Litoměřicím, kdy půjde o přímý souboj o druhé místo, které by nám zajistilo účast v závěrečném play-off o účast v extralize.

  • Dorostenecký Try-out

    20. 3. 2024

    Ústí nad Labem - Ve středu 27.3. na zimním stadionu v Ústí nad Labem se koná Try-out do kategorie dorostu pro sezónu 2024/2025. Dorost bude již třetím rokem účastníkem 2.nejvyšší soutěže. Try-out se týká hráčů ročníku 2008 a 2009.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže