V obranných řadách Slovanu bude pokračovat v příští sezoně i dvacetiletý Dominik Vacík. Obránce, jenž má mládežnické reprezentační zkušenosti si vyzkoušel extraligu v Mladé Boleslavi, druhou ligu si zahrál v Havlíčkově Brodě.

Dominiku, v příští sezoně budete opět působit v dresu Slovanu. Co bylo pro Vás klíčové u rozhodování?

Rozhodlo především místní prostředí a dojezdová vzdálenost. Bydlím v Mladé Boleslavi, což není tak daleko. Minulou sezónu jsem zde působil a poznal kluky v kabině, kde byla pohodová parta.

V Ústí jste dvě sezony, jak jste ve Slovanu cítil?

Cítil jsem se tady velmi dobře. Byl to pro mě přechod z mládežnické kategorie do seniorského hokeje. V obranných řadách jsem nastupoval se zkušenými obránci jako Jakub Trefný a Jiří Drtina se kterými je radost hrát. V minulé sezóně jsme měli velkou podporu fanoušků a věřím, že nás budou podporovat i nadále.

Co očekáváte od druhé ligy, kterou jste si vyzkoušel v dresu Havlíčkova Brodu?

Kvalita 2. ligy se nesmírně zvedla a to připojením Znojma. Velice ambiciózní týmy budou určitě Chomutov a Tábor, ale nesmíme zapomenout ani Letňany a další týmy. Určitě budeme chtít bojovat o nejvyšší příčky.

Plánujete individuální přípravu nebo se budete připravovat s Mladou Boleslaví?

Trénuji individuálně. Chodím běhat, navštěvuji posilovnu a občas vyrazím na kolečkové brusle. Budu se snažit připravit na sezónu, jak nejlépe to půjde.

Máte svůj hokejový vzor?

Hokejový vzor nemám. Soustředím se především na své výkony.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Ú s t í n/L. - Do Ústí nad Labem zavítal soupeř ze Slaného. První zápas vyhrálo Slaný vysoko 11:1. Domácím se však povedlo vytvořit tří brankový náskok, ale hosté jej v závěru během krátké chvíle smazali a v prodloužení vstřelili vítěznou branku. Deváťáci Slovanu tak berou z utkání pouze bod. Poslední zápas nadstavby čeká naše deváťáky v neděli proti Litoměřicím, kdy půjde o přímý souboj o druhé místo, které by nám zajistilo účast v závěrečném play-off o účast v extralize.

  • Dorostenecký Try-out

    20. 3. 2024

    Ústí nad Labem - Ve středu 27.3. na zimním stadionu v Ústí nad Labem se koná Try-out do kategorie dorostu pro sezónu 2024/2025. Dorost bude již třetím rokem účastníkem 2.nejvyšší soutěže. Try-out se týká hráčů ročníku 2008 a 2009.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže