V e l k á B í t e š - Na čtvrtek 2. února bylo na popud Dukly Jihlava a Stanislava Šampalíka svoláno mimořádné jednání klubů 1. ligy ledního hokeje, kde se projednávala otázka omezení účasti hráčů 1. ligy v baráži o extraligu. Na šalamounský výsledek jednání se naše redakce telefonicky ptala generálního manažera HC Slovan Ústečtí Lvi Davida Šaffera.
"Ano, dnes se na mimořádném jednání klubů 1. ligy probírala rozporná otázka podmínek APK o časového omezení startu některých hráčů. Konkrétně se jedná o podmínku sehrání 15 zápasů za prvoligový klub, aby mohl hráč nastoupit v baráži o extraligu, a to s omezením do 9. března, kdy končí základní část extraligy. Představitelé prvoligových týmů po jednání jednomyslně odsouhlasili změnu hracího plánu. Jedná se o to, že 52. kolo se předehraje a čtvrtfinále play off, které začne dříve, se pro zatraktivnění těchto bojů bude hrát, tak jako v sezóně 2001/02, na čtyři vítězná utkání tak, aby i při nejkratším možném postupu do semifinále stihli hráči do 9. března sehrát potřebný počet zápasů. Jedná se, samozřejmě, o hráče, kteří přišli do prvoligových klubů v posledním možném přestupovém termínu."
Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Dorostenecký Try-out

    20. 3. 2024

    Ústí nad Labem - Ve středu 27.3. na zimním stadionu v Ústí nad Labem se koná Try-out do kategorie dorostu pro sezónu 2024/2025. Dorost bude již třetím rokem účastníkem 2.nejvyšší soutěže. Try-out se týká hráčů ročníku 2008 a 2009.

  • Ústí nad Labem - Jak jsme Vás již informovali začátkem března ohledně nové identity A-týmu, který v nové sezoně bude vystupovat pod názvem HC Slovan Ústečtí Lvi a zároveň bude mít vlastní webové stránky a sociální sítě. Je potřeba dodat, že stávající web slovanusti.cz, facebookové a instagramové stránky se budou věnovat dění kolem mládeže Slovanu. Budeme Vás informovat podrobně o dění kolem mladých nadějích Slovanu a celkové práce všech trenérů a lidí kolem mládeže.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže