Ústí n/L. – V sobotu 24. února čeká hokejové Ústí další šlágr. Domácí Lvi přivítají nebezpečného soupeře z Hradce Králové. Jezdíte na hokej autem, nebo vlastníte řidičský průkaz? Zúčastněte se naší soutěže a můžete vyhrát Hyundai Santa Fe od Autocentrum HÁŠA, s.r.o. na víkend zdarma! Podrobnosti k soutěži naleznete uvnitř tohoto článku.
Vyrazíte na sobotní hokej s rodinou autobusem. Užijete si zápas Ústeckých Lvů a s trochou štěstí a řidičského umu můžete manželku a děti odvést domů novým Huyundai Santa Fe od Autocentrum HÁŠA, s.r.o.. Navíc si toto všestranné auto, včetně poukazu na nákup pohonných hmot v hodnotě 1.000,-Kč zdarma od čerpací stanice HM Globus Trmice, můžete užít po celý víkend zdarma! I to může být Váš sen, který se může v sobotu splnit!

Vyber si zpravodaj a ukaž Tvé řidičské schopnosti!

Než se vydáte do hlediště Lví areny, zakupte si zpravodaj za symbolické 2,- Kč do začátku 2. třetiny. Pokud se Vaše číslo zpravodaje objeví na multimediální obrazovce, postupujete do další části soutěže, kde se ukáže, zda máte ve žlutomodré krvi i schopnosti rychlého závodníka! Řidičské vlastnosti třech vylosovaných majitelů zpravodaje prověříme o 2. přestávce. Výherce soutěže může ze sobotního utkání klidně odjet novým Huyundai Santa Fe od Autocentrum HÁŠA, s.r.o.!

Jak se soutěže zúčastnit:

1. Této soutěže se může zúčastnit každý, kdo si zakoupí očíslovaný Zpravodaj k utkání do začátku 2. třetiny. Cena Zpravodaje je 2,-Kč a můžete ho zakoupit na pokladnách ZS nebo na prodejním stánku Coca Coly před pokladnami.
2. Vylosované 3 čísla Zpravodajů se objeví během 2. třetiny na multimediální obrazovce Lví areny. Jejich majitelé se zúčastní soutěže řidičských schopností na ledové ploše.
3. Vítěz divácké soutěže získá jako hlavní výhru automobil Hyundai Santa Fe na víkend zdarma. Partnerem soutěže je Autocentrum HÁŠA, s.r.o.
4. Výhra je právně nevymahatelná a její organizátor si vyhrazuje právo pravidla soutěže změnit.

Nové Santa Fe má vše

Velká kola a vysoký podvozek jsou klasickými znaky sportovních užitkových vozidel. Ale jen vzhled může klamat, protože Santa Fe je víc než to. Santa Fe, to jsou tři vozy Hyundai v jednom. Všestrannost tohoto modelu kombinuje bezpečnost terénního vozidla s komfortem a jízdními vlastnostmi pohodlného osobního vozu a užitkovými vlastnostmi velkého vozu pro sedm osob. Opravdu je to vůz se všemi přednostmi. Přitažlivost Santa Fe jde však dále za prosté dobré důvody. Přednosti tohoto modelu jsou zřejmé z každé strany: do nejmenších detailů stylu, který mu dává elegantní vzhled.

Navštivte také www.autocentrumhasa.cz!
Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Ú s t í n/L. - Do Ústí nad Labem zavítal soupeř ze Slaného. První zápas vyhrálo Slaný vysoko 11:1. Domácím se však povedlo vytvořit tří brankový náskok, ale hosté jej v závěru během krátké chvíle smazali a v prodloužení vstřelili vítěznou branku. Deváťáci Slovanu tak berou z utkání pouze bod. Poslední zápas nadstavby čeká naše deváťáky v neděli proti Litoměřicím, kdy půjde o přímý souboj o druhé místo, které by nám zajistilo účast v závěrečném play-off o účast v extralize.

  • Dorostenecký Try-out

    20. 3. 2024

    Ústí nad Labem - Ve středu 27.3. na zimním stadionu v Ústí nad Labem se koná Try-out do kategorie dorostu pro sezónu 2024/2025. Dorost bude již třetím rokem účastníkem 2.nejvyšší soutěže. Try-out se týká hráčů ročníku 2008 a 2009.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže