Ústí n/L. – V úterý 20. listopadu 2007 přivítají Ústečtí Lvi na svém ledě HC Oceláři Třinec. Při této příležitosti jsme se rozhodli uspořádat akci „Chlapi z ocele mají vstup zdarma“. Kdo že jsou chlapi z ocele? Potkáváme je každý den, pomáhají nám v životě. Policisté, vojáci, hasiči! Vy všichni máte v úterý vstup zdarma! Navíc budeme soutěžit o Hyundai Sante Fe na víkend zdarma! A spousta dalších akcích na Vás čeká při úterním zápase ve Zlatopramen Areně!

Chlapi z ocele mají vstup zdarma!

Potkáváme je denně na ulici. Zasahují v těžkých chvílích, bojují nejen s přírodními živly. Všichni policisté, vojáci, hasiči i celníci pozor! V úterý můžete jít na Slovan zdarma! Stačí, když se na pokladnách Zlatopramen Areny prokážete svým služebním průkazem.

3 studenti na hokej za cenu 2, navíc každý získá plakát týmu zdarma!

Vezmi dva kámoše na hokej za speciální cenu! Když si koupíš 2 vstupenky, dostaneš další zdarma! Navíc všichni tři dostanete plakát týmu HC Slovan Ústečtí Lvi zdarma! Tato akce se vztahuje pouze na vstupenky za 70,- Kč/ks.

Předprodej vstupenek

Vstupenky na utkání můžete zakoupit v předprodeji v pondělí 19. listopadu 2007 od 15:00 – 18:00hod.

V den utkání jsou vstupenky v prodeji od 15:00hod.

Vstupenky můžete zakoupit i přes internet na www.ticketstream.cz

Na hokej s Tipsportem levněji!

Chcete na vstupence ušetřit až 50,- Kč? S Tipsportem je to jednoduché! Využijte slevenky v hodnotě až 50,- Kč. Více informací zde.

Vyhraj auto s Autocentrum Háša, spol. s.r.o. an víkend zdarma!

Nejen pro ocelové chlapy je připravena soutěž s Autocentrem Háša, spol. s.r.o.! O druhé přestávce si tři soutěžící utkají o luxusní Hyundai Santa Fe na víkend zdarma! V listopadu 2007 na Vás čekají v Autocentrum Háša, spol. s.r.o. zajímavé akce. Právě u vozu Hyundai Santa Fe můžete dostat jako bonus výbavu v hodnotě až 100.000,- Kč zdarma, u vozu Hyundai Tuscon až 50.000,- Kč. U nového hitu Hyundai i30 je to zase nulové navýšení při Hyundai Leasingu. A pokud uvažujete o pořízení Hyundai Atos, Accent, Getz nebo Matrix, čeká na Vás zimní pneu zdarma. Pro více informací navštivte www.autocentrumhasa.cz.


























S CD-PIKAUL o poukaz na nákup v hodnotě 500,- Kč!

Kdo nevyhraje Santa Fe, nemusí smutnit. Další partner CD – PIKAUL si připravil pro jednoho z Vás poukaz v hodnotě 500,- Kč na nákup CD, DVD a spotřebního materiálu zdarma!





Během utkání rozdáváme 5x pizzu zdarma

I úterní zápasové menu Vám může chutnat ještě víc! Jako vždy soutěžíme 5x o pizzu zdarma z výborné ústecké pizzerie Pam Pam!


Gól Ústeckých Lvů = poukaz v hodnotě 500,- Kč do Sport Pubu pro majitele permanentky

Po každé vstřelené brance Ústeckých Lvů losujeme majitele permanentní vstupenky. Ten obdrží poukaz na večeři do restaurace Sport Pub ve Zlatopramen Areně v hodnotě 500,- Kč zdarma!



Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Dorostenecký Try-out

    20. 3. 2024

    Ústí nad Labem - Ve středu 27.3. na zimním stadionu v Ústí nad Labem se koná Try-out do kategorie dorostu pro sezónu 2024/2025. Dorost bude již třetím rokem účastníkem 2.nejvyšší soutěže. Try-out se týká hráčů ročníku 2008 a 2009.

  • Ústí nad Labem - Jak jsme Vás již informovali začátkem března ohledně nové identity A-týmu, který v nové sezoně bude vystupovat pod názvem HC Slovan Ústečtí Lvi a zároveň bude mít vlastní webové stránky a sociální sítě. Je potřeba dodat, že stávající web slovanusti.cz, facebookové a instagramové stránky se budou věnovat dění kolem mládeže Slovanu. Budeme Vás informovat podrobně o dění kolem mladých nadějích Slovanu a celkové práce všech trenérů a lidí kolem mládeže.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže