Ústí n.L. – Od prvního domácího utkání v prosinci (4.12. HC Slavia Praha) mohou fanoušci využít nabídky balíčků vstupenek pro rodiny. Různé kombinace ušetří fanouškům v peněžence téměř až 90, - Kč na jedno utkání. Více informací k rodinnému vstupnému naleznete uvnitř článku!

Od prosince startuje rodinné vstupné

Od prvního domácího utkání (4.12. HC Slavia Praha) v prosinci mohou fanoušci využít nabídky balíčků vstupenek pro rodiny. Různé kombinace ušetří fanouškům v peněžence téměř až 90, - Kč na jedno utkání. „Dneska chodí na hokej čím dál častěji celá rodina a tímto krokem jim k návštěvě našich utkání chceme vyjít vstříc. Pro nás je důležitý každý fanoušek, ať je velký nebo malý. Kombinací vstupného pro dospělé a dětí ušetří rodina až téměř 90,- Kč za na jeden domácí zápas,“ uvedl k chystané novince Přemysl Zeman z marketingového oddělení klubu.

Tím však cíl, přilákat na utkání celou rodinu nekončí. Na balíčky vstupenek se budou postupně kompletovat i další výhody, např. poukazy na občerstvení, suvenýry, služby a produkty partnerů HC Slovan Ústečtí Lvi. „ Ano je to tak. Máme představu o balíčku, který bude zahrnovat nejen vstupenky, ale i další možnosti využití pro rodinu. Během ledna 2008 je představíme,“ zareagoval Přemysl Zeman.

Rodinné vstupné

1 + 1
1 + 2
2 + 1
2 + 2
2 + 3
170
240
270
340
410
135
190
215
270
325
- Kombinace dospělého + dítěte
- Cena dle jednotného vstupného (100,- Kč – dospělí, 70,- Kč – dítě)
- Cena po slevě
- Rodinné vstupné v prodeji na pokladně Zlatopramen Areny a v předprodejních místech Tickestream.

Balíčky vstupenek pro jednotlivce v lednu 2008

V novém kalendářním roce 2008 se fanoušci dočkají i balíčku vstupenek pro jednotlivce. „ Náš příznivec ušetří nejen peníze, ale získá i výhodně např. dres nebo jiný suvenýr s logem klubu,“ řekl Přemysl Zeman a pokračoval: „ Tyto balíčky budou určeny pro studenty, dále se budou moci použít např. jako benefitní balíčky pro zaměstnance nebo dárek pro své kamarády.“

Přes internet nákup vstupenek na všechna utkání v měsíci

Rodinné vstupné bude v prodeji na pokladnách Zlatopramen Areny a v předprodejních místech Ticketstream. Vstupenky na jednotlivá utkání si mohou fanoušky zakoupit po internetu. I zde bude další novinka. „ Původně jsme prodávali přes internet pouze některé sektory. Naši fanoušci si však přáli nakupovat vstupenky v libovolných sektorech, proto nyní prodáváme všechny volná místa. Další novinkou v internetovém předprodeji je, že už nebude prodávat pouze nejbližší domácí zápas, ale všechny utkání v daném měsíci. Vždy v prvním týdnu nového měsíce spustíme předprodej,“ dodal na závěr Přemysl Zeman.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Dorostenecký Try-out

    20. 3. 2024

    Ústí nad Labem - Ve středu 27.3. na zimním stadionu v Ústí nad Labem se koná Try-out do kategorie dorostu pro sezónu 2024/2025. Dorost bude již třetím rokem účastníkem 2.nejvyšší soutěže. Try-out se týká hráčů ročníku 2008 a 2009.

  • Ústí nad Labem - Jak jsme Vás již informovali začátkem března ohledně nové identity A-týmu, který v nové sezoně bude vystupovat pod názvem HC Slovan Ústečtí Lvi a zároveň bude mít vlastní webové stránky a sociální sítě. Je potřeba dodat, že stávající web slovanusti.cz, facebookové a instagramové stránky se budou věnovat dění kolem mládeže Slovanu. Budeme Vás informovat podrobně o dění kolem mladých nadějích Slovanu a celkové práce všech trenérů a lidí kolem mládeže.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže