Ústí n/L. – Chcete si domácí zápas Ústeckých Lvů užít jako opravdová hvězda? Sledovat zápas z VIP lóže, podívat se do šatny Ústeckých Lvů anebo se nechat vyfotit se svým oblíbeným hráčem? To vše a mnohem více si můžete nyní splnit! Stačí napsat nejoriginálnější vzkaz přímo do šatny Ústeckých Lvů! Zapojte se do naší soutěže a staňte se naší VIP hvězdou!
Ústí n/L. – Chcete si domácí zápas Ústeckých Lvů užít jako opravdová hvězda? Sledovat zápas z VIP lóže, podívat se do šatny Ústeckých Lvů anebo se nechat vyfotit se svým oblíbeným hráčem? To vše a mnohem více si můžete nyní splnit! Stačí napsat nejoriginálnější vzkaz přímo do šatny Ústeckých Lvů! Zapojte se do naší soutěže a staňte se naší VIP hvězdou!

Pošli vzkaz do šatny a vyhraj VIP HOCKEY NIGHT!

Ústečtí Lvi budou potřebovat mohutnou podporu svých fanoušků během těžkých bojů v play off. Chcete vyjádřit svojí podporu? Máte vtipnou hlášku na adresu soupeře? Stačí Váš vzkaz napsat na diskuzní fórum klubového webu v následujícím tvaru:

VZKAZ: váš text.

Vzkazy budou každý den předávány do šatny Ústeckých Lvů. Uzávěrka pro první dva domácí duely čtvrtfinále je v úterý 10.února v 10.00hod. U vzkazu nezapomeňte uvést Vaši e-mailovou adresu!

Vítěze na první domácí zápas vybere kapitán Slovanu Jan Čaloun, na druhý zápas šťastlivce určí Rastislav Špirko.

VIP HOCKEY NIGHT – Hokejový večer hvězdy

Přemýšleli jste, jak se třeba dostanete na zápasy čtvrtfinále? Vlastním autem, autobusem nebo snad pěšky? Zapomeňte na to! Na hokej můžete přijet jako pravá celebrita limuzínou! Řidič exkluzivní limuzíny bude na Vás čekat před Vaším domem a v klidu Vás doveze až před brány Zlatopramen Areny. A zde bude pokračovat Váš bohatý program! Návštěva šatny Ústeckých Lvů, režie multimediální kostky, zázemí klubu. Následně se blíží začátek zápasu a pro Vás je už nachystáno Vaše místo na VIP tribuně. Během zápasu se můžete zdarma občerstvit. Oslavit vítězství můžete v restauraci Sport Pub, kde na Vás bude čekat večeře v hodnotě 500,- Kč zdarma.

VIP HOCKEY NIGHT

Doprava na utkání luxusní limuzínou s vlastním řidičem

Návštěva šatny Ústeckých Lvů, zázemí klubu, režie multimediální obrazovky

Sledování utkání z VIP tribuny

Po celou dobu utkání občerstvení zdarma

Večeře pro dvě osoby v hodnotě 500,- Kč ve Zlatopramen Sport Pub

Foto s oblíbeným hráčem Ústeckých Lvů

Podepsaný dres Ústeckých Lvů a další suvenýry

Tak nečekejte a zapojte se do naší soutěže! Těšíme se na Vaše vzkazy!

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Ústí nad Labem - Všichni trenéři se již těší na nejmladší hráče našeho klubu HC Slovan Ústí nad Labem. Velmi rádi uvítáme do kolektivu i nové tváře, které zatím nemají s hokejem zkušenosti. Tréninky jsou vedeny kvalifikovanými trenéry a trenérkami převážně formou her a soutěží. Našim cílem je naučit děti všestranné sportovní přípravě (obratnost, rychlost, koordinace a další pohybové dovednosti). Důležité je také pro nás, aby se děti při tréninku bavily a měli radost z pohybu. Na tréninky, které budou v měsíci květnu a červnu probíhat suchou formou, mohou přijít kluci i holky ročníku 2017 a mladší. S tréninky začínáme dne 2.5.2024. Trénovat budeme vždy ve středu od 17:30 do 18:30 hod na umělé ploše uvnitř zimním stadionu (místo ledu), druhý trénink bude vždy ve čtvrtek od 15:00 do 16:00 hod na umělé trávě naproti zimnímu stadionu. Sraz s trenéry bude vždy 15 minut před tréninkem na který potřebujete pouze sportovní oblečení, sportovní obuv a láhev s pitím. V případě jakýchkoliv dotazů kontaktujte telefonicky hlavního trenéra základny Václava Drahoráda na 725 550 601. Trenéři a trenérky se na všechny sportovce již těší.

  • Ústí nad Labem - Dorost Slovanu, který v letošní sezoně nastupoval v lize dorostu ve skupině Západ zakončil sezonu 2023/2024 na sedmém místě tabulky a splnil tak své předsezónní cíle. Uplynulou sezonu zhodnotil ústecký odchovanec a trenér této kategorie Lukáš Místecký.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže