Ú s t í / L. - Potřetí za sebou dnes hráli Ústečtí Lvi na domácím ledě. Po nevydařené koncovce v minulém zápase s Třebíčí, se jim nepovedl ani další zápas, když podlehli doma Olomouci 1:2. Jediným střelcem Lvů byl Martin Koudelka, na kterém bylo zklamání z prohraného zápasu hodně znát.
Každému mužstvu se občas nějaký zápas nevydaří. Přesně tohle potkalo ve středu ústecké lvy. Na zimní stadion našlo tradičně cestu nejvíce fanoušků ze všech prvoligových klubů, příliš hokeje však od svého mužstva neviděli. Po mdlém výkonu domácích miláčků se nedočkali ani bodů. „Mrzí mě to, už kvůli divákům. Přišlo jich na ty tři domácí zápasy poměrně dost a možná i to nás trochu svazovalo. Chtěli jsme moc vyhrát před domácím publikem a všichni jste viděli jak to dopadlo. My jsme chtěli,ale naše nohy nějak nechtěly,“ krčil rameny útočník Martin Koudelka, který vstřelil jedinou branku domácího týmu.

Koudelkovi se v poslední době daří. Bodoval již ve třetím utkání v řadě. Jeho gól v utkání proti Olomouci byl však poněkud šťastný. „Rozhodl jsem se, že si našlápnu a pořádně se rozjedu. Když jsem se doploužil před branku, snažil jsem se to jednou rukou hodit na branku. Pro brankáře to nebylo nic nechytatelného, naštěstí do toho skočil ten snaživý obránce, se kterým puk dojel až do branky. I takové góly padají, ale lepší by bylo, kdybych branku nedal a my jsme vyhráli.“

Známý showman Martin Koudelka se před sezónou nechal slyšet, že když se bude dařit, předvede se ústeckým fanouškům jako pavouk a bude šplhat po sítích. „Zatím je pro mě ta síť příliš vysoko. Bude to asi dost těžké,“ směje se šikovný útočník. V sobotu Ústí míří do Havířova s jednoznačným cílem. “Musíme tam v každém případě vyhrát. Myslím, že si tohle do soboty ještě všichni vyříkáme a představíme se jako úplně jiné mužstvo. Hokeji tu fandí hodně lidí a už kvůli tomu chceme domů přivézt body,“ uzvařel Martin Koudelka.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Ú s t í n/L. - Do Ústí nad Labem zavítal soupeř ze Slaného. První zápas vyhrálo Slaný vysoko 11:1. Domácím se však povedlo vytvořit tří brankový náskok, ale hosté jej v závěru během krátké chvíle smazali a v prodloužení vstřelili vítěznou branku. Deváťáci Slovanu tak berou z utkání pouze bod. Poslední zápas nadstavby čeká naše deváťáky v neděli proti Litoměřicím, kdy půjde o přímý souboj o druhé místo, které by nám zajistilo účast v závěrečném play-off o účast v extralize.

  • Dorostenecký Try-out

    20. 3. 2024

    Ústí nad Labem - Ve středu 27.3. na zimním stadionu v Ústí nad Labem se koná Try-out do kategorie dorostu pro sezónu 2024/2025. Dorost bude již třetím rokem účastníkem 2.nejvyšší soutěže. Try-out se týká hráčů ročníku 2008 a 2009.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže