Ústí n/L. – Přinášíme fanouškům informace o předprodeji vstupenek na domácí čtvrtfinálové souboje Ústeckých Lvů. Pokladny Zlatopramen Areny se majitelům permanetek otevřou 16. a 17. února, ostatním fanouškům potom v pátek 19. února vždy mezi 15.00 – 18.00hod. Zajistěte si včas svoje oblíbené místo ve Zlatopramen Areně! Více informací naleznete uvnitř článku.

Konec platnosti permanentek

Konec nadstavbové části znamená i konec platnosti sezonních permanentek. Jejich majitelé mají však předkupní právo na svá místa i na play off, stačí využít předprodeje vstupenek.

Jednotné vstupné

Na domácí utkání čtvrtfinálové série je jednotné vstupné 70,- Kč. Majitelé permanentních vstupenek zaplatí za zápas ve čtvrtfinálové sérii pouze 50,-Kč! Tato cena platí za vstupenku na sezení a k stání. Pouze do sektoru B3, B4 a D5, D6 je cena za vstupenku 90,- Kč.

Děti do 130 cm mají vstup zdarma, bez nároku na vlastní sedadlo.

Nakoupit lze maximálně 10ks vstupenek na jednu osobu.

Předprodej na pokladnách Zlatopramen Areny

Datum: úterý 16.února 2010 a středa 17.února 2010 pro majitele permanentek, pátek 19. února 2010 pro všechny.

Čas: 15.00 – 18.00hod.

Informace pro partnery klubu

Do pondělí 15. února 2009 prosím kontaktujte sekretariát klubu (tel: 472 741 093, e-mail: info@hcusti.cz) s údaji Vašich permanentek (sektor, řada, sedadlo), tak aby Vám tato sedadla mohl klub zajistit i na čtvrtfinále.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Obránkyně Slovanu Veronika Hujová a brankářka Veronika Ortová obdržely nominaci na reprezentační akci žen U16 - Turnaj čtyř zemí, který se uskuteční ve dnech 17. – 22. dubna 2024 ve Švédsku. Kromě naší reprezentace se Turnaje čtyř zemí zúčastní také Švédky, Finky a Švýcarky. Děkujeme za skvělou reprezentaci našeho klubu.

  • 4. třída Slovanu o víkendu získala na turnaji vítězů CCM Malé ligy v Plzni 3. místo. Celorepubliková soutěž CCM Malá liga, která se hrála od září 2023 do března 2024 pořádala o víkendu finálový turnaj, kterého se zúčastnily vítězové skupin. HC Slovan Ústí nad Labem postoupil ze své skupiny jako vítěz a postupně se utkal s HC Bílí Tygři Liberec, Wolves Plzeň a BK Havlíčkův Brod. Ve velice vyrovnaných zápasech nakonec ústeckým mladíkům uteklo stříbro o jediný gól. Součástí turnaje vítězů byly i dovednostní soutěže, kde naši čtvrťáci získali ze šesti disciplín, hned čtyři 1. místa. Dětem a realizačnímu týmu děkujeme za skvělou reprezentaci klubu a města.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže