Ú s t í n/L. - První soupeř, který se naší rodině postavil do cesty je vymazán z mapy. Škody, které město Hedhegehog Village utrpělo jsou tak velké, že se z nich budou místní vzpamatovávat minimálně do léta. Svým přesným zásahem v poslední bitvě o našem úspěchu rozhodl také Paolo LEONE, který si o všem píše do svého deníku.

"Už je to pár dní co je po úvodní válce. Prvního soka jsme vyřídili excelentně. Musím pochválit všechny členy naší famiglie, jelikož jsme fakt šlapali a fungovali jako dobře promazaný stroj. Teď máme pár dní na to, abychom uzdravili drobné ranky, které nám uštědřili drsní hoši z Hedgehog Village. Kam se vydáme dál ještě není jistý. Jediný co víme je to, že nás čeká prozatím nejtěžší část celé vendetty."

"Musím taky říct, že nás velmi potěšili naši příznivci, kteří nás podporovali ve všech utkáních. Obzvláště ti, kteří vážili cestu až do dalekého Hedgehog Village. Někteří z nich navíc během noci mezi bitvami mapovali terén a infiltrovali se do běžného života místních. I díky nim jsme jim vyprášili kožich tak rychle. Je fajn, že jsme je nemuseli zklamané a vyřízené posílat domů, když jsme to sfoukli u nich doma."

"Teď si musíme vyčistit hlavy i hlavně našich zbraní, aby nám to dále střílelo. Chvilka odpočinku a pak opět tvrdý výcvik. Ty nejtěžší boje jsou stále před námi a my chceme být maximálně připraveni. Začínáme se po celé zemi docela rozpínat, ale stále nemáme dostatek území na to, abychom byli spokojeni. Náš cíl je stále před námi!"

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže