Smutný hrdina posledního zápasu v Berouně Marek Loskot přiznal, že v dnešním zápase, který se hrál „o šest bodů“, se ústečtí Lvi nemohli dostat do zápasu. „Nemohli jsme se k nim dvě třetiny dostat. Měli dobře pokryté střední pásmo,“ potvrdil dvougólový střelec na berounském ledě.

Jak byste zhodnotil dnešní zápas?

Rozhodně špatně, prohráli jsme zápas o šest bodů. Teď jsou všechny zápasy podobné play off. U sebe je namáčknutých hodně týmů.

Z jakého důvodu vám dnes nevycházeli tak dobře vstupy do třetin?

Vůbec jsme se k nim nemohli dvě třetiny dostat. Měli dobře pokryté střední pásmo. Bránili systémem jeden ve předu a čtyři vzadu. Těžko jsme se k nim dostávali a navíc jsme dostali i laciné góly. Ke konci jsme měli sice tlak, ale už jsme nestihli vyrovnat.

Byl hodně důležitý ten první gól zápasu? Beroun už se poté soustředil ještě více na obranu.

Když se tým dostane do vedení, tak se hraje jinak. Čtyřicet minut jsme se k nim nemohli dostat, zůstávalo to však stále jenom 1:0, tak to bylo i nadále otevřené. Bohužel se nám ale nepodařilo vyrovnat a Beroun potom následně odskočil.

Čím si vysvětluješ, že se vám na Medvědy letos tak nedaří? Prohráli jsme tři zápasy ze čtyř.

Bohužel nejsem ten pravý, kdo by na to měl odpovědět. Hrál jsem totiž dnes proti nim první zápas.

Nicméně i za stavu 3:0 jste nesložili zbraně a povedlo se vám dát dva góly. Co scházelo k tomu třetímu?

Asi tak ještě minuta hry navíc. Sice trefili dvě tyčky při hře bez brankáře a to je vždy vabank, my jsme zase mohli vyrovnat, ale nestalo se tak.

Čekal jste, že boj o osmé místo bude tak vyrovnaný? Stále je ve hře ještě minimálně pět týmů.

To už bylo jasné před sezonou, že soutěž bude trošku vyrovnanější, ale alespoň je i tato soutěž zajímavější.

Co musíte zlepšit do dalšího zápasu, který vás čeká v sobotu?

Hlavně se vyvarovat hrubých chyb v obraně a dát více gólů. Když budeme dávat góly, tak budeme vyhrávat.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Dorostenecký Try-out

    20. 3. 2024

    Ústí nad Labem - Ve středu 27.3. na zimním stadionu v Ústí nad Labem se koná Try-out do kategorie dorostu pro sezónu 2024/2025. Dorost bude již třetím rokem účastníkem 2.nejvyšší soutěže. Try-out se týká hráčů ročníku 2008 a 2009.

  • Ústí nad Labem - Jak jsme Vás již informovali začátkem března ohledně nové identity A-týmu, který v nové sezoně bude vystupovat pod názvem HC Slovan Ústečtí Lvi a zároveň bude mít vlastní webové stránky a sociální sítě. Je potřeba dodat, že stávající web slovanusti.cz, facebookové a instagramové stránky se budou věnovat dění kolem mládeže Slovanu. Budeme Vás informovat podrobně o dění kolem mladých nadějích Slovanu a celkové práce všech trenérů a lidí kolem mládeže.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže