Ú s t í n/L. - Po roční pauze se ústecký Slovan vrátil do bojů o play-off a ve čtvrtek 12. února přivítá na svém ledě celek z Kadaně. Že se bude jednat o sérii mimořádně vyrovnanou a vypjatou, naznačily už úvodní dvě utkání v Kadani.

Slovan vyhrál první zápas v Kadani 1:0, o den později padl ale 2:3. V obou zápasech sudí rozdali mnoho trestů, tohle derby v předkole play-off první ligy je zkrátka nadmíru vyrovnané a vypjaté.

Po roce se vyřazovací sérii vrátí i na ústecký zimní stadion. A proto si marketingové oddělení Slovanu připravilo řadu zajímavých příležitostí a výhod. Nejen o nich se rozpovídal pro klubový web marketingový manažer Slovanu Jiří Pelc.

Jak si vedení klubu a potažmo marketingové oddělení pochvaluje postup Slovanu do play-off?
Užíváme si současnou situaci. Je to paráda, že kluci vybojovali předkolo play-off. Fungujeme jako jeden tým, od vedení přes fanoušky, partnery klubu až po kabinu A týmu. Komunikace je v tomto směru velice důležitá.

Navštívilo vedení klubu zápasy v Kadani? A v porovnání se zápasy venku, jakou očekáváte návštěvu na domácí zápasy?
S vedením jsme navštívili obě venkovní utkání v Kadani. Zápasy byly vyrovnané, můžeme očekávat podobný průběh i v domácím prostředí. Věřím, že si fanoušci najdou cestu na zimní stadión a dorazí v hojném počtu, protože kdy jindy podpořit kluky než v bojích o play-off.

Před čtvrtečním utkáním zazní hymna České republiky. Jak k této události došlo?
Na čtvrteční utkání jsme si připravili lahůdku v podobě české státní hymny, kterou zazpívá rodilá "ústečanda" Eliška Lüftnerová, kterou můžete znát jako finalistku z reality Česko Slovensko hledá talent. Jsme rádi, že naše pozvání přijala, jelikož se v současnosti nezdržuje na severu. Dále zařadíme zesnulého kustoda Jaroslava Volkeho do Klubu Patriotů. Naši hráči nosí jeho iniciály "JV" na dresu po celou sezónu. Dorazte prosím s časovým předstihem, protože Jarda si zaslouží Váš potlesk.

Jak budete distribuovat vstupenky mezi diváky?
Předprodej vstupenek na domácí duely předkola play-off byl zahájen. Vstupenky můžete nově zakoupit v kavárně Cafe in, kterou naleznete v OC Fórum, Ústí nad Labem. Ceny vstupenek na předkolo play-off zůstávají stejné 60,- Kč (dospělí) a 30,- Kč (studenti apod.) Držitelé permanentek mají vstup zdarma.

Co jste si pro fanoušky ještě připravili?
Návštěvníci zápasu se mohou těšit na tradiční soutěže, které probíhaly v průběhu základní části. Po každé vstřelené domácí brance mohou vyhrát hodinu bowlingu, pizzu či láhev Vodky 42 Blend. V případě, že zakoupíte zápasový zpravodaj, můžete vyhrát poukaz do McDonald´s. Nově budeme hrát o 2 trezory. Pro pivaře je připravena soutěž s Březňákem. O přestávce proběhne soutěž pro děti o zájezd do Legolandu a vstupenky na ples sportovců.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Obránkyně Slovanu Veronika Hujová a brankářka Veronika Ortová obdržely nominaci na reprezentační akci žen U16 - Turnaj čtyř zemí, který se uskuteční ve dnech 17. – 22. dubna 2024 ve Švédsku. Kromě naší reprezentace se Turnaje čtyř zemí zúčastní také Švédky, Finky a Švýcarky. Děkujeme za skvělou reprezentaci našeho klubu.

  • 4. třída Slovanu o víkendu získala na turnaji vítězů CCM Malé ligy v Plzni 3. místo. Celorepubliková soutěž CCM Malá liga, která se hrála od září 2023 do března 2024 pořádala o víkendu finálový turnaj, kterého se zúčastnily vítězové skupin. HC Slovan Ústí nad Labem postoupil ze své skupiny jako vítěz a postupně se utkal s HC Bílí Tygři Liberec, Wolves Plzeň a BK Havlíčkův Brod. Ve velice vyrovnaných zápasech nakonec ústeckým mladíkům uteklo stříbro o jediný gól. Součástí turnaje vítězů byly i dovednostní soutěže, kde naši čtvrťáci získali ze šesti disciplín, hned čtyři 1. místa. Dětem a realizačnímu týmu děkujeme za skvělou reprezentaci klubu a města.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže