Ú s t í n/L. - Ve třetí obranné formaci strávil druhé utkání předkola play-off WSM Ligy proti Kadani ústecký zadák Ondřej Holomek. Slovan vedl ještě v závěru třetí třetiny, nakonec ale padl po prodloužení 3:4. "Zápas jsme si ale zkomplikovali už v první třetině," věděl obránce Slovanu.

Jak se vám hodnotí utkání, které jste ztratili v závěru třetí třetiny a na konci prodloužení v 70. minutě?
Utkání jsme ztratili především už v první třetině, po které Kadaň vedla 2:0. Na konci to bylo takové vyvrcholení.

Čím si vysvětlujete porážku?
Chyběly nám trochu síly, Kadaň byla živější. Byli dravější, kolem branky hladovější a při těch závěrečných situacích na konci třetí třetiny a i prodloužení ten gól dotlačili do sítě.

Co se stalo v první třetině, kterou jste prohráli o dvě branky?
Kadaň se dostala do vedení 2:0, měla navrch, my jsme byli nevýrazní. Dostali jsme je na koně. Pak jsme sice výsledek otočili, ale v závěru nám síly chyběly.

Ve druhé třetině jste se také museli bránit hned čtveřici oslabení v řadě...
Snížili jsme na 1:2 a pak se utopili čtyřmi oslabeními. Místo našeho náporu, kdy jsme chtěli vyrovnat, jsme museli bránit. A nabídli Kadani další šance.

V pátek jste Kadaň porazili 5:1. Čím to, že druhý zápas byl tak odlišný?
V pátek nám utkání nadmíru vyšlo. Kadaň byla asi více nervózní. Ale věděli jsme, že další duel nebude tak jednoznačný. A to se potvrdilo.

Série se přesouvá na kadaňský led za stavu 1:1...
Do Kadaně by se nám jelo lépe, kdybychom věděli, že nám stačí jedna výhra k postupu. Zkomplikovali jsme si to, ale s tím se nedá nic dělat. Vypadá to na dlouhou sérii. Budeme chtít v Kadani uspět, ale urvat tam dvě vítězství bude těžké. Musíme být připraveni na to, že série může dospět až do pátého zápasu.

Lze porovnat letošní předkolo play-off s Kadaní s tím loňským? To jste Kadaň vyřadili 3:1 na zápasy...
Je to podobná série jako vloni. Hrají si to svoje, takový nepříjemný urputný hokej. Už v základní části bylo těžké proti nim hrát.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Dorostenecký Try-out

    20. 3. 2024

    Ústí nad Labem - Ve středu 27.3. na zimním stadionu v Ústí nad Labem se koná Try-out do kategorie dorostu pro sezónu 2024/2025. Dorost bude již třetím rokem účastníkem 2.nejvyšší soutěže. Try-out se týká hráčů ročníku 2008 a 2009.

  • Ústí nad Labem - Jak jsme Vás již informovali začátkem března ohledně nové identity A-týmu, který v nové sezoně bude vystupovat pod názvem HC Slovan Ústečtí Lvi a zároveň bude mít vlastní webové stránky a sociální sítě. Je potřeba dodat, že stávající web slovanusti.cz, facebookové a instagramové stránky se budou věnovat dění kolem mládeže Slovanu. Budeme Vás informovat podrobně o dění kolem mladých nadějích Slovanu a celkové práce všech trenérů a lidí kolem mládeže.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže