Ú s t í n/L. - Ústecký Slovan nyní bude čekat série dvou domácích utkání. Nejprve nastoupí v domácí aréně proti nováčkovi z Frýdku-Místku. Pak bude chtít získat body v derby proti Litoměřicím. Ale nejprve ke středečnímu duelu: uprostřed týdne 19. října 2016 od 18 hodin čeká Slovan duel proti Frýdku-Místku.

Tváří v tvář: HC Frýdek-Místek vs. HC Slovan Ústí nad Labem

Údaje před 16. kolem

Porovnání v 1. - 15. kole
5-2-1-7
celková bilance
5-3-2-5
11.
postavení v tabulce
6.
40:45
skóre
53:47
23
získané body
20
Vladimír Luka (4+7) – 11 b.
nejproduktivnější hráč
Jan Kloz (10+7) – 17 b.
Tomáš Franek, Petr Kanko – oba 5
nejlepší střelec
Jan Kloz – 10
Vladimír Luka, Aron Chmielewski - oba 7
nejvíce asistencí
Daniel Vrdlovec – 11
122
trestné minuty
177
Juraj Šimboch – 91,79 %
úspěšnost brankářů
Jakub Soukup – 92,06 %;
Martin Volke – 89,22 %
Juraj Šimboch – 2,65
průměr inkasovaných branek
Jakub Soukup – 2,85;
Martin Volke – 3,71
2,97
průměr vstřelených branek
3,67
9
góly v přesilovkách
15
1
góly v oslabení
0

HC Slovan Ústí nad Labem

Slovan může být v probíhajícím ročníku WSM ligy se svými výkony spokojen. Semifinalista posledního ročníku zatím drží v tabulce 6. místo se ziskem 23 bodů a minimální ztrátou na špici tabulky. Situace mohla být ještě lepší, kdyby v posledním kole Slovan neztratil všechny body v Kadani, kde prohrál 3:4. Nyní mají žlutomodří ale co vracet Frýdku-Místku, na jehož ledě prohráli ve 3. kole 6:7.

HC Frýdek-Místek

HC Frýdek-Místek

  • Rok založení: 1976
  • Klubové barvy: červená, bílá
  • Prezident klubu: Lukáš Vích
  • Trenér: Jiří Juřík
  • Asist. trenéra: Marek Malík

Frýdek-Místek je nováčkem WSM ligy. V minulé sezóně dokázal postoupit z druholigové baráže, ve které předčil Tábor a Jablonec. Své zápasy hraje v nové hale Polárka a netají se svými ambicemi. Úzce totiž spolupracuje s extraligovým Třincem, jehož je farmou. Proto může mít Frýdek-Místek vyšší ambice a v jeho kádru můžeme naleznout řadu hráču s extraligovými zkušenostmi právě v dresu Ocelářů.

Aktuálně se Rysům po slibném úvodu sezóny příliš nedaří. Zatím se Frýdek-Místek nachází na 11. místě tabulky se ziskem 20 bodů.

Opory Frýdku-Místku

Nejproduktivnějším hráčem Rysů je Vladimír Luka, který dosud nasbíral 11 kanadských bodů za bilanci 4+7. Hráči Frýdku-Místku se nenacházejí v tabulkách produktivity příliš vysoko. Jako tým jsou ale nejméně trestaným celkem v lize. Zajímavá jména na soupisce Rysů? Rozhodně obránci Bohumil Jank, Lukáš Doudera či Jan Káňa. Ti však střídavě také nastupují v extraligovém Třinci. V útoku se prosazuje polský hokejista Aron Chmielewski, také občas startující v Třinci. Ústeckým fanouškům jistě bude znám forvard Petr Kanko.

Poslední vzájemný zápas

V utkání 3. kola WSM Ligy se Slovan vydal na led nováčka soupeře, do Frýdku-Místku. Zápas začali lépe domácí, Severočeši ale dokázali skóre otočit ve svůj prospěch. Hokejisté Ústí nad Labem se octli v tříbrankovém vedení, které nedokázali udržet a po třetí třetině, kterou prohráli poměrem 0:4, se domů vraceli po porážce 6:7 bez bodu.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Ú s t í n/L. - Do Ústí nad Labem zavítal soupeř ze Slaného. První zápas vyhrálo Slaný vysoko 11:1. Domácím se však povedlo vytvořit tří brankový náskok, ale hosté jej v závěru během krátké chvíle smazali a v prodloužení vstřelili vítěznou branku. Deváťáci Slovanu tak berou z utkání pouze bod. Poslední zápas nadstavby čeká naše deváťáky v neděli proti Litoměřicím, kdy půjde o přímý souboj o druhé místo, které by nám zajistilo účast v závěrečném play-off o účast v extralize.

  • Dorostenecký Try-out

    20. 3. 2024

    Ústí nad Labem - Ve středu 27.3. na zimním stadionu v Ústí nad Labem se koná Try-out do kategorie dorostu pro sezónu 2024/2025. Dorost bude již třetím rokem účastníkem 2.nejvyšší soutěže. Try-out se týká hráčů ročníku 2008 a 2009.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže