Ú s t í n/L. - Slovan v domácím zápase prohrál se Slavií 1:2. Utkání začalo se zpožděním vinou výpadku el. proudu. Pak začal litý boj až do poslední sekundy. Za Slovan skóroval ve třetí třetině Antonín Melka, který pak pro náš web hodnotil souboj s Pražany.

Jak hodnotíte vyrovnaný boj se Slavií, který jste prohráli 1:2?
Jsme zklamaní. Po druhé třetině byl stav bezbrankový. Přitom jsme mohli vstřelit nějaké góly. Slavia naopak ve třetí třetině dva dala. Od nás to byl tentokrát špatný výkon. Měli jsme dát více než jeden gól. Doma musíme vyhrávat.

Hrálo roli ve vašem výkonu skoro hodinové zpoždění začátku zápasu vzhledem k výpadku elektrického proudu?
Bylo to pro obě mužstva stejné. Prvních deset minut v utkání jsme byli lepší, pak jsme přestali hrát. Na výpadek světel bych se nevymlouval. Pro oba týmy to bylo stejné.

Při takovém posunutí začátku zápasu byste raději zápas odložil a hrál jindy nebo by vám zhruba hodinové čekání na úvodní buly nevadilo?
Osobně bych byl raději, kdyby se v takovém případě hrálo jindy. Člověk vypadne z tempa, vymrzne, není už pak v tempu. Ale odehráli jsme to a nemusíme dohrávat zápas v jiném termínu.

Snížil jste v závěru na 1:2 při přesilovce 5 na 3. Jak k tomu došlo?
Využili jsme dvojnásobnou přesilovku tak, jak by to mělo vypadat. Patrik Husák to tam z jedničky dával, Jarda Roubík to pak dával přímo do hole a já už pak jen vystřelil. Spadlo to tam.

Jaké jste měli pokyny v samém závěru utkání za stavu 1:2 při oddechovém čase?
Vyhrát buly, což se povedlo, a jít do brány. Vystřelili jsme jenom jsme puk nedorazili a krok k puku nám chyběl. Zápas jsme ale měli rozhodnout pro sebe dříve a nenechávat to na poslední minutu a power-play.

Jaký máte vstup do sezóny? V jakém rozpoložení se tým nachází?
Hráli jsme hodně zápasů venku, škoda ztracených bodů. Prohráli jsme řadu zápasů v prodloužení nebo na nájezdy. Kdybychom v těchto zápasech uspěli, měli bychom třeba o čtyři body více. Teď jsme v tabulce dole a budeme muset bodovat v Havířově a pak doma s Budějovicemi.

Nemá tým už smůlu? S Vary, Kladnem, Litoměřicemi, Slavií, vše jste prohráli o jeden gól...
Musíme kousnout my více v tom prodloužení, abychom urvali nějaký ten body a všechno neprohrávali.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Ú s t í n/L. - Do Ústí nad Labem zavítal soupeř ze Slaného. První zápas vyhrálo Slaný vysoko 11:1. Domácím se však povedlo vytvořit tří brankový náskok, ale hosté jej v závěru během krátké chvíle smazali a v prodloužení vstřelili vítěznou branku. Deváťáci Slovanu tak berou z utkání pouze bod. Poslední zápas nadstavby čeká naše deváťáky v neděli proti Litoměřicím, kdy půjde o přímý souboj o druhé místo, které by nám zajistilo účast v závěrečném play-off o účast v extralize.

  • Dorostenecký Try-out

    20. 3. 2024

    Ústí nad Labem - Ve středu 27.3. na zimním stadionu v Ústí nad Labem se koná Try-out do kategorie dorostu pro sezónu 2024/2025. Dorost bude již třetím rokem účastníkem 2.nejvyšší soutěže. Try-out se týká hráčů ročníku 2008 a 2009.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže