Ústí nad Labem – Slovan nastoupil ke čtvrtému zápasu proti týmu SHC Klatovy, s kterými padl 1:4 a zapsal první porážku v sezoně. Slovan doplatil zejména na produktivitu. Kde hledal neúspěchy střelec jediné branky Lukáš Kučera, a co je potřeba zlepšit do dalších zápasů? To si můžete přečíst v pozápasovém rozhovoru.

Lukáši, poprosím o krátké zhodnocení zápasu?

Nebyl to od nás nejlepší výkon, nevím co k tomu více říct. Ne, že by nám to nešlo, ale spíše přístup k zápasu byl špatný. Shrnul bych to tak, že Klatovy si zasloužily vyhrát více, protože makaly a šly vítězství více naproti. Musíme si vzít z utkání ponaučení a příště takový výkon neopakovat.

Dáváte celkově málo gólů v zápasech, je problém zejména v produktivitě?

Bohužel je to pravda, těch gólů moc nedáváme. V každém zápase nás drží gólmani, ale hlavně jsme vyhrávali, protože jsme dostali málo gólů. Naše produktivita není úplně nejlepší. V přesilovkách se nám také nedaří a musíme celkově zapracovat v tréninku na střelbě a přesilových hrách, protože zde máme hráče, kteří vždycky góly dávali. Musíme začít u jednoduchých věcích na tréninku a snad nám to tam začne padat.

Jak byste hodnotil druhou ligu, co se týče náročnosti?

Jelikož jsem vloni hrál první ligu i druhou ligu, tak letos jsou zápasy o dost kvalitnější, než vloni. Zápasy, co budeme hrát s top týmy budou určitě srovnatelné s první ligou. Určitě je letos druhá liga těžší, než vloni.

Na zápas s Klatovy budete chtít rychle zapomenout a do dalšího zápasu zlepšit produktivitu, je to tak?

Určitě. Máme jeden den volno a všichni vyčistíme hlavu. V pondělí se zase sejdeme a musíme makat na tréninku. V dalším zápase jedem do Hronova, kde musíme prostě vyhrát. V sobotu jedeme do Tábora, což je jeden z favoritů soutěže, takže to bude extrémně těžký zápas, ale zase, když budeme hrát jako v přípravě proti Litoměřicím, tak můžeme bodovat.

Co byste vzkázal fanouškům?

Moc děkujeme za podporu, v tak v hojném počtu. Je to určitě pro nás super, když přijdeme na zápas a máme tu fanoušky, co nás ženou za vítězstvím. Proto se ten hokej hraje, pro lidi a doufáme, že nás budou podporovat nadále. Na zápas s Klatovy zapomenou a my samozřejmě uděláme vše proto, aby se to neopakovalo.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Ú s t í n/L. - Do Ústí nad Labem zavítal soupeř ze Slaného. První zápas vyhrálo Slaný vysoko 11:1. Domácím se však povedlo vytvořit tří brankový náskok, ale hosté jej v závěru během krátké chvíle smazali a v prodloužení vstřelili vítěznou branku. Deváťáci Slovanu tak berou z utkání pouze bod. Poslední zápas nadstavby čeká naše deváťáky v neděli proti Litoměřicím, kdy půjde o přímý souboj o druhé místo, které by nám zajistilo účast v závěrečném play-off o účast v extralize.

  • Dorostenecký Try-out

    20. 3. 2024

    Ústí nad Labem - Ve středu 27.3. na zimním stadionu v Ústí nad Labem se koná Try-out do kategorie dorostu pro sezónu 2024/2025. Dorost bude již třetím rokem účastníkem 2.nejvyšší soutěže. Try-out se týká hráčů ročníku 2008 a 2009.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže