V e l k á B í t e š - Na čtvrtek 2. února bylo na popud Dukly Jihlava a Stanislava Šampalíka svoláno mimořádné jednání klubů 1. ligy ledního hokeje, kde se projednávala otázka omezení účasti hráčů 1. ligy v baráži o extraligu. Na šalamounský výsledek jednání se naše redakce telefonicky ptala generálního manažera HC Slovan Ústečtí Lvi Davida Šaffera.
"Ano, dnes se na mimořádném jednání klubů 1. ligy probírala rozporná otázka podmínek APK o časového omezení startu některých hráčů. Konkrétně se jedná o podmínku sehrání 15 zápasů za prvoligový klub, aby mohl hráč nastoupit v baráži o extraligu, a to s omezením do 9. března, kdy končí základní část extraligy. Představitelé prvoligových týmů po jednání jednomyslně odsouhlasili změnu hracího plánu. Jedná se o to, že 52. kolo se předehraje a čtvrtfinále play off, které začne dříve, se pro zatraktivnění těchto bojů bude hrát, tak jako v sezóně 2001/02, na čtyři vítězná utkání tak, aby i při nejkratším možném postupu do semifinále stihli hráči do 9. března sehrát potřebný počet zápasů. Jedná se, samozřejmě, o hráče, kteří přišli do prvoligových klubů v posledním možném přestupovém termínu."
Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Obránkyně Slovanu Veronika Hujová a brankářka Veronika Ortová obdržely nominaci na reprezentační akci žen U16 - Turnaj čtyř zemí, který se uskuteční ve dnech 17. – 22. dubna 2024 ve Švédsku. Kromě naší reprezentace se Turnaje čtyř zemí zúčastní také Švédky, Finky a Švýcarky. Děkujeme za skvělou reprezentaci našeho klubu.

  • 4. třída Slovanu o víkendu získala na turnaji vítězů CCM Malé ligy v Plzni 3. místo. Celorepubliková soutěž CCM Malá liga, která se hrála od září 2023 do března 2024 pořádala o víkendu finálový turnaj, kterého se zúčastnily vítězové skupin. HC Slovan Ústí nad Labem postoupil ze své skupiny jako vítěz a postupně se utkal s HC Bílí Tygři Liberec, Wolves Plzeň a BK Havlíčkův Brod. Ve velice vyrovnaných zápasech nakonec ústeckým mladíkům uteklo stříbro o jediný gól. Součástí turnaje vítězů byly i dovednostní soutěže, kde naši čtvrťáci získali ze šesti disciplín, hned čtyři 1. místa. Dětem a realizačnímu týmu děkujeme za skvělou reprezentaci klubu a města.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže