Ú s t í n/L. - Máte permanentku Ústeckých Lvů na letošní sezonu? Navštivte restauraci Sport Pub ve Lví aréně! Při útratě nad 300,- Kč máte po předložení permanentky v této restauraci nárok na 20% slevu! Pojďte s přáteli na kvalitní hokej a pokračujte v zábavě v příjemném posezení restaurace Sport Pub. Vychutnejte si skvělou večeři a vynikající pivo Zlatopramen! Pozvěte přátele a společně oslavte narozeniny, výročí a nebo i výhru Ústeckých Lvů!

Od pátku 10. února 2005 mohou majitelé permanentek na utkání Ústeckých Lvů v probíhající sezoně využívat 20% slevu na veškeré občerstvení v restauraci Sport Pub na zimním stadionu. Stačí, aby Vaše celková útrata byla vyšší jak 300,- Kč a po předložení permanentky obsluze můžete uplatnit nárok na slevu.

Po předložení permanentky budete vyzváni obsluhou Sport Pub, abyste na účtenku čitelně napsali své jméno a číslo permanentní vstupenky.

„Věříme, že majitelé permanentek budou této slevy využívat nejen při domácích utkáních. Jde o první z věrnostních požitků, které chystáme hlavně na příští sezonu,“ řekl ke vstřícnému kroku k nejvěrnější části ústeckého publika marketingový asistent Přemysl Zeman.


Slevu může uplatnit pouze majitel permanentky na sezonu 2005/2006. Akce končí 30. 4. 2006. Organizátoři akce HC Slovan Ústečtí Lvi a restaurace Sport Pub si vyhrazují právo na změnu pravidel. Sleva se nevztahuje na tabákové výrobky.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Obránkyně Slovanu Veronika Hujová a brankářka Veronika Ortová obdržely nominaci na reprezentační akci žen U16 - Turnaj čtyř zemí, který se uskuteční ve dnech 17. – 22. dubna 2024 ve Švédsku. Kromě naší reprezentace se Turnaje čtyř zemí zúčastní také Švédky, Finky a Švýcarky. Děkujeme za skvělou reprezentaci našeho klubu.

  • 4. třída Slovanu o víkendu získala na turnaji vítězů CCM Malé ligy v Plzni 3. místo. Celorepubliková soutěž CCM Malá liga, která se hrála od září 2023 do března 2024 pořádala o víkendu finálový turnaj, kterého se zúčastnily vítězové skupin. HC Slovan Ústí nad Labem postoupil ze své skupiny jako vítěz a postupně se utkal s HC Bílí Tygři Liberec, Wolves Plzeň a BK Havlíčkův Brod. Ve velice vyrovnaných zápasech nakonec ústeckým mladíkům uteklo stříbro o jediný gól. Součástí turnaje vítězů byly i dovednostní soutěže, kde naši čtvrťáci získali ze šesti disciplín, hned čtyři 1. místa. Dětem a realizačnímu týmu děkujeme za skvělou reprezentaci klubu a města.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže