Ú s t í n/L. - Na ledě Havířova dokázali Ústečtí Lvi obrátit nepříznivý vývoj zápasu a do tabulky si připsali další tři body. Ve středu 17. ledna 2007 je čeká na ledě Lví arény od 18:00 hod. tým HK Jestřábi Prostějov. Přijďte podpořit Slovan v cestě za další výhrou a můžete vyhrát podepsanou hokejku Ústeckých Lvů! Navíc pokud během utkání zakoupíte ve Fanshopu čepici s logem Ústeckých Lvů, dostanete puk nebo klíčenku zdarma!
První přestávka bude patřit krasobruslařce, lvíček Viktor vybere tři soutěžící!

Během první pauzy středečního duelu se na ledové ploše nejdříve představí naděje ústeckého Krasobruslařského klubu. Následně lvíček Viktor vhodí 3 míčky do ochozů areny. Šťastní majitelé si zasoutěží o 2. přestávce o zajímavé ceny.

Soutěže

Získej podepsanou hokejku!

O 2. přestávce si můžete zasoutěžit o podepsanou hokejku Ústeckých Lvů a další zajímavé ceny. Získat můžete také suvenýry domácího týmu nebo i poukazy na večeři do restaurace Replay el Paso nebo Pizzeria Replay na Klíši v hodnotě 500,- Kč.

Gól Ústeckých Lvů = večeře pro permanentkáře za 500,- Kč zdarma!

Po každé vstřelené brance domácích se na kostce objeví číslo permanentní vstupenky. Její majitel si během utkání může mezi střídačkami vyzvednout kupon na večeři pro dvě osoby v hodnotě 500,- Kč. Kupon platí v restauraci Zlatopramen Sport Pub ve Lví aréně.

Fandi, bav se a sleduj kostku – pizza je Tvoje!

Ukaž jak povzbuzuješ Ústecké Lvy! Vem si svůj dres a náš Pizza Creator Pam Pam si Tě už najde! Během zápasu rozdáme celkem 10x poukaz na pizzu zdarma od Pizzerie Pam Pam.

Kup si čepici a vyber si dárek! Klíčenka nebo puk zdarma!

Při středečním zápase nezapomeňte navštívit Fanshop! Pokud si totiž koupíte jakoukoliv čepici Ústeckých Lvů, můžete si vybrat dárek zdarma! Buď klíčenku nebo puk. Záleží opravdu jen na Vás! Tato akce platí pouze během zápasu s HK Jestřábi Prostějov!

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Ú s t í n/L. - Do Ústí nad Labem zavítal soupeř ze Slaného. První zápas vyhrálo Slaný vysoko 11:1. Domácím se však povedlo vytvořit tří brankový náskok, ale hosté jej v závěru během krátké chvíle smazali a v prodloužení vstřelili vítěznou branku. Deváťáci Slovanu tak berou z utkání pouze bod. Poslední zápas nadstavby čeká naše deváťáky v neděli proti Litoměřicím, kdy půjde o přímý souboj o druhé místo, které by nám zajistilo účast v závěrečném play-off o účast v extralize.

  • Dorostenecký Try-out

    20. 3. 2024

    Ústí nad Labem - Ve středu 27.3. na zimním stadionu v Ústí nad Labem se koná Try-out do kategorie dorostu pro sezónu 2024/2025. Dorost bude již třetím rokem účastníkem 2.nejvyšší soutěže. Try-out se týká hráčů ročníku 2008 a 2009.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže