Ú s t í n/L. – V pondělí 25. června 2007 startuje výměna permanentek pro majitelé karet z loňské sezóny. Prodej neobnovených rezervací a dalších volných sedadel začne 16. července 2007. Více informací o vstupném se dozvíte v tomto článku.

Všechny vstupenky a permanentky budou na konkrétní sedadlo

Pro letošní sezónu dochází k dlouho očekávané změně. Všechny permanentky a vstupenky budou na konkrétní sedadlo. Odpadnou tak problémy s označováním sedadel.

Změna značení sektorů na tribuně JIH

Značení sektoru polstrovaných sedaček PD6 a LD6 na tribuně Jih se mění na D5, resp. D6.

PD6 → D5

LD6 → D6

Majitele loňských permanentek – rezervace sedadla do 13. července!

Své sedadlo si mohou obnovit všichni majitelé loňských permanentek od pondělí 25. června 2007. Stačí, aby do pátku 13. července 2007 na pokladnách Lví arény přinesli svou permanentku a zaplatili za novou permanentku. Od obsluhy dostanou tzv. voucher (poukázku), který si mohou na pokladně Lví arény od 1. srpna 2007 vyměnit za klasickou permanentku.

Majitelé permanentek, kteří neměli vybrané konkrétní sedadlo, si musí vybrat konkrétní sedadlo!

Důležité upozornění: Rezervaci sedadla lze uplatnit pouze po předložení permanentky z loňské sezony!

Prvních 500 fanoušků, kteří si i letos koupí permanentku, navíc obdrží ZDARMA šálu HC Slovan Ústečtí Lvi!

Výměna permanentek 25. června – 13. července 2007

Místo: pokladny Lví arény

DenČas
Pondělí15:00 – 18:00hod.
Středa15:00 – 18:00hod.
Pátek15:00 – 18:00hod.

Volný prodej permanentek začíná v pondělí 16. července 2007!

Všechna sedadla, která nebyla stávajícími majiteli permanentek obnovena a veškerá volná sedadla jdou od 16. července 2007 do volného prodeje. Volný prodej bude probíhat až do 30. září 2007. Od obsluhy dostanou zákazníci tzv. voucher (poukázku), který si od 31. července 2007 mohou na pokladně Lví arény vyměnit za klasickou permanentku.

Navíc od 16. července 2007 bude možnost blokace a následný nákup volných míst přes internet! Fanoušci po rezervaci získají možnost zjistit nabídku aktuálně volných míst. Vybrané sedadlo si mohou zablokovat a do určitého data musí uskutečnit platbu (převodem, poštovní poukázkou nebo kreditní kartou). Voucher si může po předložení dokladu zákazník vyzvednout na pokladně Lví arény nebo v jiném předprodejním místě (bude upřesněno během července).

Prvních 500 fanoušků, kteří si koupí novou permanentku na pokladnách Lví arény, navíc obdrží ZDARMA šálu HC Slovan Ústečtí Lvi!

Volný prodej 16. července – 30. září 2007

Místo: pokladny Lví arény

DenČas
Pondělí15:00 – 18:00hod.
Středa15:00 – 18:00hod.
Pátek15:00 – 18:00hod.

Od nové sezony nákup permanentek i vstupenek po internetu!

Největší změnou bude možnost nákupů permanentek (od 16. července 2007) a vstupenek na domácí utkání v O2 Extralize přes internet! Sezónní kartu nebo vstupenku tak budou moci fanoušci nakupovat z domova, školy nebo zaměstnání.

Permanentky a vstupenky bude možnost nakoupit také osobně na vybraných předprodejních místech.

Komplexní služby v oblasti prodeje vstupenek a permanentek na domácí utkání Ústeckých Lvů v O2 Extralize bude zajišťovat společnost Ticketsream s.r.o.

Ticketstream je největší profesionální distribuční systém vstupenek pro sportovní, kulturní a společenské akce v České republice. Provozuje síť více než 170 prodejních míst včetně všech poboček CK Čedok a Firo Tour a nabízí vždy nejmodernější služby a možnosti zakoupení vstupenek. Nejpopulárnější metodou nákupu vstupenek jsou dnes tzv. E-tickets - vstupenky, které si zákazník zaplatí kreditní kartou nebo bankovním převodem a vytiskne na vlastní tiskárně.

Ticketstream působí také v Rusku, Bulharsku a Ukrajině. Z nějvětších akcí, které distribuoval, můžeme jmenovat např. Olympijské hry v Aténách 2004, Eurovision Song Contest 2006, Davis Cup 2003 - 2007, MS silničních motocyklů, MS Superbike v Brně, Creamfields, Rock for People, Benátská noc, Formule 1, David Copperfield, Lord of Dance a spousty dalších.

"Díky našemu systému budou mít fanoušci možnost využít nejmodernější možnosti nákupu vstupenek i na utkání Ústeckých Lvů, včetně možností rezervovat si konkrétní místa v jednotlivých kategoriích. Vstupenky bude možné zakoupit kromě celé sítě i na několika prodejních místech v Ústí i okolních městech a také rezervovat přímo z webových stránek www.hcusti.cz. Diváci budou moci on-line využít různé akční ceny a výhody, které budou během sezóny nabízeny." řekl obchodní ředitel Ticketstream s.r.o. Robert Schroth.

Rozdělení permanentek

Modrá permanentka

Je určena na polstrované sedačky na tribunách Jih a Sever. Zájemci o modrou permanentku si mohou na tribuně Sever vybrat ze dvou sektorů: B3 (nad trestnou lavicí hostů) nebo B4 (nad trestnou lavicí domácích). Na tribuně Jih bude k dispozici sektor D5 (loňský PD6) a D6 (loňský LD6) nad střídačkou hostů. Modrá permanentka platí na základní část. Celkem je v prodeji 504 modrých permanentek, z toho 382 na severní tribunu a 122 do jižního sektoru.

Cena pro stávající majitelé permanentek: 2.500,- Kč (platí do 13. července 2007)

Cena pro nové majitele: 2.900,- Kč (platí od 16. července 2007)

Žlutá permanentka

V nadcházející sezoně budou všechny žluté permanentky na konkrétní sedadlo. Fanoušek bude mít možnost vybrat si sedadlo ze všech sektorů.

Upozornění: Klub upozorňuje zájemce o permanentní vstupenky, že na pozdější žádosti o výměnu permanentek nebude brát zřetel!

Cena pro stávající majitelé permanentek: 2.000,- Kč (platí do 13. července 2007)

Cena pro nové majitele: 2.300,- Kč (platí od 16. července 2007)

Permanentka na stání

Novinkou pro letošní sezonu bude permanentní vstupenka na stání. Ta bude k dispozici do sektoru A4.

Cena: 1.500,- Kč

Výhody majitele permanentní vstupenky

- volný vstup na domácí přípravné duely

- volný vstup na domácí utkání Hokejového poháru 2007

- stále sedadlo po celou základní část O2 Extraligy

- volný vstup na případné utkání o udržení v O2 Extralize (play out)

- rezervace sedadla na případné utkání play off

- soutěže během utkání o hodnotné ceny

- rozpis utkání Ústeckých Lvů v základní části zdarma

- speciální setkání s vedením a hráči klubu

- sleva na nákup věrnostní karty Club Card (sleva při nákupu suvenýrů, výhody u obchodních partnerů klubu, atd.)

Jednotlivé vstupné na domácí utkání:

Kategorie Cena vstupenky Sektory
Dospělí 120,- Kč B3, B4 a D5, D6
Dospělí 100,- Kč Ostatní sedadla
Děti a Studenti (do 26let) 70,- Kč
Děti do 130 cm ZDARMA (bez nároku na sedadlo)
Důchodci 70,- Kč
Stání 70,- Kč A4

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Ú s t í n/L. - Do Ústí nad Labem zavítal soupeř ze Slaného. První zápas vyhrálo Slaný vysoko 11:1. Domácím se však povedlo vytvořit tří brankový náskok, ale hosté jej v závěru během krátké chvíle smazali a v prodloužení vstřelili vítěznou branku. Deváťáci Slovanu tak berou z utkání pouze bod. Poslední zápas nadstavby čeká naše deváťáky v neděli proti Litoměřicím, kdy půjde o přímý souboj o druhé místo, které by nám zajistilo účast v závěrečném play-off o účast v extralize.

  • Dorostenecký Try-out

    20. 3. 2024

    Ústí nad Labem - Ve středu 27.3. na zimním stadionu v Ústí nad Labem se koná Try-out do kategorie dorostu pro sezónu 2024/2025. Dorost bude již třetím rokem účastníkem 2.nejvyšší soutěže. Try-out se týká hráčů ročníku 2008 a 2009.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže