Ústí n. L. - V souboji důležitém pro oba týmy se domácí prosadili díky Tomaši Sýkorovi a kapitánu Danielu Hodkovi. Oba dali dva góly a oba mohli zakončit hattrick, ale štěstí a tyčky stály proti nim. Dařilo se ale také soupeři, který několikrát zle zatopil v obranném pásmu Lvů. Dobrou hrou všech pětek ale Slovan soupeře přehrál a tak se dostal na 1. místo v tabulce. Boleslav se díky prohře Třebíče v Jihlavě udržela v osmičce.



Michal Oliverius a kapitán hostí Pavel Metlička při rozbruslení před zápasem. Oba přispěli k zápasu důslednou a nápaditou hrou korunovanou gólem kapitána na 1:1 a oba asistencí u 2.gólu




Před začátkem zápasu je třeba se poradit s rozhodčím.Kapitáni Daniel Hodek a Pavel Metlička




Úvodní vhazování.Na buly Martin Koudelka




Václav Drábek v obranném zákroku proti Lukáši Královi a Romanu Vondráčkovi




Úvodní gól vsítil tečí před Filipem Šindelářem Tomáš Sýkora. Gratulovat mu přijeli Václav Drábek 7, Jiří Kudrna 30 a Robert Pospíšil 33




Jenže ještě se ani nedoslavilo a udeřilo na druhé straně. Václav Kočí neuhlídal kapitána hostí Pavla Metličku, a tak se mohla radovat i Boleslav




Přestávku zpestřila svou krasobruslařskou jízdu naděje ústeckého krasobruslení...




... a předvela několik zajímavých kreací...




Dan Tvrzník se v útočném pásmu postavil proti Michalovi Oliveriusovi, odchovanci ústeckého hokeje




Tomáš Sýkora v souboji na tělo s Filipem Šindelářem




Šindelářova rozehrávka z rohu kluziště...




... se kterou nakonec obrana i sám brankář měli starosti, aby v oslabení nezkončila v opuštěné kleci. Puk se dostal až k Jakubovi Evanovi a gólman se skokem a pomocí obrany stačil ještě vrátit...




...jenže po rozehrávce buly skóroval Slovan. Kapitán Daniel Hodek slaví svou dorážku na 3:1.




Proti Michalovi Oliveriusovi na buly tentokráte Pavel Zdráhal




Po gólu na 3:2 byla na okamžik střídačka Lvů ztichlá...




Ve 3. třetine došlo u mantinelu ke srážce a odnesla to noha mladoboleslavského Martina Postla.




David Appel (vpravo) opět před brankou. Spolu s Tomášem Sýkorou (vlevo-autor dvou branek) a Danem Tvrzníkem patřili k tahounům zápasu.




Další hrdina zápasu byl Daniel Hodek, který stejně jako Tomáš Sýkora skóroval dvakrát a i on mohl dosáhnout hattricku.




Daniel Hodek tesně před svým 2. gólem při napádání v útočném pásmu...




... a zde již svůj druhý úspěch slaví




Martin Koudelka, autor posledního, zato ale krásného proměnění sólového nájezdu od modré čáry zakončeného střelou pod víko boleslavské branky. Asistenci si u tohoto gólu připsal i domácí brankář Lukáš Sáblík!




Oslavné zakončení vítězného zápasu, kterým se Slovan dostal do čela tabulky o bod před Chomutovem.




Ještě podat ruce ...




...a můžeme jít slavit s diváky




Pozdrav a poděkování kotli




Trenér hostí Josef Horešovský při rozhovoru s novináři. Prostředí Slovanu zná velmi dobře. Náš tým dovedl do 1. ligy.




A rozhovor pro naše stránky dělal hrdina zápasu Tomáš Sýkora

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Ústí nad Labem - Všichni trenéři se již těší na nejmladší hráče našeho klubu HC Slovan Ústí nad Labem. Velmi rádi uvítáme do kolektivu i nové tváře, které zatím nemají s hokejem zkušenosti. Tréninky jsou vedeny kvalifikovanými trenéry a trenérkami převážně formou her a soutěží. Našim cílem je naučit děti všestranné sportovní přípravě (obratnost, rychlost, koordinace a další pohybové dovednosti). Důležité je také pro nás, aby se děti při tréninku bavily a měli radost z pohybu. Na tréninky, které budou v měsíci květnu a červnu probíhat suchou formou, mohou přijít kluci i holky ročníku 2017 a mladší. S tréninky začínáme dne 2.5.2024. Trénovat budeme vždy ve středu od 17:30 do 18:30 hod na umělé ploše uvnitř zimním stadionu (místo ledu), druhý trénink bude vždy ve čtvrtek od 15:00 do 16:00 hod na umělé trávě naproti zimnímu stadionu. Sraz s trenéry bude vždy 15 minut před tréninkem na který potřebujete pouze sportovní oblečení, sportovní obuv a láhev s pitím. V případě jakýchkoliv dotazů kontaktujte telefonicky hlavního trenéra základny Václava Drahoráda na 725 550 601. Trenéři a trenérky se na všechny sportovce již těší.

  • Ústí nad Labem - Dorost Slovanu, který v letošní sezoně nastupoval v lize dorostu ve skupině Západ zakončil sezonu 2023/2024 na sedmém místě tabulky a splnil tak své předsezónní cíle. Uplynulou sezonu zhodnotil ústecký odchovanec a trenér této kategorie Lukáš Místecký.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže