Ústí n.L. – Od ledna 2008 můžete při průjezdu krajským městem narazit na billboardy s pozvánkou na domácí utkání Ústeckých Lvů. Právě s příchodem roku 2008 začíná billboardová kampaň ústeckého hokejového klubu, která bude probíhat do konce první extraligové sezóny.

Od ledna billboardy i mimo Ústí nad Labem

Na lednových billboardech fanoušci poznají slovenského štírka Rastislava Špirka. Ten se dívá na fanoušky v centru Ústí nad Labem, dále v Děčíně, v Lovosicích, Teplicích a Mostě. „Od ledna 2008 spolupracujeme s reklamní agenturou Roxy II. Za velice výhodných podmínek pro obě strany budeme propagovat domácí utkání Ústeckých Lvů nejen v našem městě, ale i v Teplicích, Děčíně nebo v Lovosicích,“ řekl k novince Přemysl Zeman, z marketingového oddělení klubu.




Klub bude využívat celkem 11 billboardů standardního formátu á 5,1 x 2,4 metrů do dubna 2008. Dosud klub měl jeden billboard HM Globus Trmice.

Další kroky v progaci klubu budou následovat

Vedle rádiových spotů na Fajn North Music nebo pozvánek na regionální TV Lyra jde o posun v oblasti propagace klubu. Nejde však o poslední krok ústeckého klubu. „Samozřejmě stále máme co zlepšovat. Vycházíme z podmínek, které klub momentálně má k dispozici. Největším lákadlem jsou sportovní výkony týmu, ale nemůžeme opomenout tuto důležitou část vztahu fanoušek – klub,“ uvědomuje si Přemysl Zeman a pokračoval: „Budeme se více zaměřovat na akce na základních školách. V lednu nás čeká setkání s permanentkáři, ze kterého bychom rádi udělali tradici. Dále se fanoušci mohou těšit na podpisovou akci v HM Globus Trmice. A společně s hráči chceme připravit ještě jednu novinku, věřím že to vyjde. Prostě nadále prohlubovat vztah fanoušků s jejich oblíbeným klubem,“ doplnil závěrem Přemysl Zeman.





Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Obránkyně Slovanu Veronika Hujová a brankářka Veronika Ortová obdržely nominaci na reprezentační akci žen U16 - Turnaj čtyř zemí, který se uskuteční ve dnech 17. – 22. dubna 2024 ve Švédsku. Kromě naší reprezentace se Turnaje čtyř zemí zúčastní také Švédky, Finky a Švýcarky. Děkujeme za skvělou reprezentaci našeho klubu.

  • 4. třída Slovanu o víkendu získala na turnaji vítězů CCM Malé ligy v Plzni 3. místo. Celorepubliková soutěž CCM Malá liga, která se hrála od září 2023 do března 2024 pořádala o víkendu finálový turnaj, kterého se zúčastnily vítězové skupin. HC Slovan Ústí nad Labem postoupil ze své skupiny jako vítěz a postupně se utkal s HC Bílí Tygři Liberec, Wolves Plzeň a BK Havlíčkův Brod. Ve velice vyrovnaných zápasech nakonec ústeckým mladíkům uteklo stříbro o jediný gól. Součástí turnaje vítězů byly i dovednostní soutěže, kde naši čtvrťáci získali ze šesti disciplín, hned čtyři 1. místa. Dětem a realizačnímu týmu děkujeme za skvělou reprezentaci klubu a města.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže