Ú s t í n/L. - Po středečním tréninku si našel čas na otázky fanoušků ústecký ostrostřelec Rastislav Špirko. Na slovenského forvarda čekalo několik desítek dotazů. „Určitě jich tam bylo mnoho zajímavých. Kdyby bylo více času, tak by se dalo odpovídat mnohem rozsáhleji. Hodně otázek se opakovalo a jestli si někdo myslí, že byl odbytý, tak se za to omlouvám. Určitě někdy v budoucnu odpovím na všechny možné otázky,“ řekl po bezmála dvouhodinové akci hráč, který kromě hokeje zvládá i vysokou školu. Stejně jako na ledě se soupeři, tak i na bratislavské univerzitě úspěšně bojuje se zkouškami při studiu managementu.

Nejčastěji se v otázkách objevovaly pochvaly za výkony a přání, aby to tak ještě dlouho vydrželo. Pozadu nezůstaly ani dotazy na Špirkovo setrvání v týmu Ústeckých Lvů. "Rád bych zde zůstal i v následující sezóně, jsem tu moc spokojený," potěšil štírek všechny ústecké fanoušky. Zklamány však asi budou fanynky, Rusty je již totiž zasnoubený.

"Moc děkuji za podporu, velmi si toho vážím. Celé mužstvo si té podpory velice vážíme. Budeme se snažit nezklamat fanoušky a odvděčit se jim za celou sezónu jedině tou záchranou a lepšími výsledky a postavením v tabulce v té další," slíbil na závěr za celou kabinu Rastislav Špirko.

Offline rozhovor naleznete zde

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Ústí nad Labem - Všichni trenéři se již těší na nejmladší hráče našeho klubu HC Slovan Ústí nad Labem. Velmi rádi uvítáme do kolektivu i nové tváře, které zatím nemají s hokejem zkušenosti. Tréninky jsou vedeny kvalifikovanými trenéry a trenérkami převážně formou her a soutěží. Našim cílem je naučit děti všestranné sportovní přípravě (obratnost, rychlost, koordinace a další pohybové dovednosti). Důležité je také pro nás, aby se děti při tréninku bavily a měli radost z pohybu. Na tréninky, které budou v měsíci květnu a červnu probíhat suchou formou, mohou přijít kluci i holky ročníku 2017 a mladší. S tréninky začínáme dne 2.5.2024. Trénovat budeme vždy ve středu od 17:30 do 18:30 hod na umělé ploše uvnitř zimním stadionu (místo ledu), druhý trénink bude vždy ve čtvrtek od 15:00 do 16:00 hod na umělé trávě naproti zimnímu stadionu. Sraz s trenéry bude vždy 15 minut před tréninkem na který potřebujete pouze sportovní oblečení, sportovní obuv a láhev s pitím. V případě jakýchkoliv dotazů kontaktujte telefonicky hlavního trenéra základny Václava Drahoráda na 725 550 601. Trenéři a trenérky se na všechny sportovce již těší.

  • Ústí nad Labem - Dorost Slovanu, který v letošní sezoně nastupoval v lize dorostu ve skupině Západ zakončil sezonu 2023/2024 na sedmém místě tabulky a splnil tak své předsezónní cíle. Uplynulou sezonu zhodnotil ústecký odchovanec a trenér této kategorie Lukáš Místecký.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže