Ústí n.L. – Uplynul rok a Ústečtí Lvi se opět představí při charitativní akci McDonald´s. Fanoušci mají tak zase možnost vybrané hokejisty potkat v restauraci McDonald´s v OC Všebořice v Ústí nad Labem, kde je jejich Lvi rádi obslouží a navíc lze získat vstupenku zdarma na nejbližší domácí utkání s HC Chrudim! Obecně prospěšná společnost Ronald McDonald Charity chce těžce nemocným dětem alespoň částečně domov vynahradit. Přijďte oslavit Celosvětový den dětí a pomoci dobré věci v pátek 20. listopadu 2009 mezi 15.00 – 16.30hod do restaurace McDonald´s v OC Ústí nad Labem – Všebořice. Pomocnou ruku přiloží i Ústečtí Lvi, kteří na této akci nebudou chybět.

Ústečtí Lvi podají pomocnou ruku

Kup si hranolky a dostaneš vstupenku na utkání s HC Chrudim zdarma!

Do této charitativní akce se zapojí i hokejisté Ústeckých Lvů, např. Rok Pajič, Michal Dragoun, Adam Šaffer nebo Milan Vobořil. V pátek 20. listopadu 2009 v restauraci McDonald´s v obchodním centru Všebořice budou hokejisté od 15:00 hod. do 16:30 hod obsluhovat zákazníky a nebude chybět ani podpisová akce. "Pro naše hokejisty a fanoušky jde již o tradiční a velice příjemnou událost. Těšíme se, že společně s našimi příznivci přispějeme na potřebnou věc," , řekl k akci marketingový asistent klubu Přemysl Zeman.

Každý, kdo si v pátek mezi 15-16.30hod. zakoupí v restauraci McDonald´s v OC Všebořice hranolky, obdrží od hráčů jednu volnou vstupenku na domácí sobotní utkání s HC Chrudim.

Ronald McDonald Charity

Na co vlastně vytěžené prostředky půjdou? Obecně prospěšná společnost Ronald McDonald Charity chce těžce nemocným dětem alespoň částečně vynahradit a postavit „Domov mimo domov“ – dům, který by stál přímo u motolské nemocnice a bude sloužit jako ubytovací zařízení pro rodinné příslušníky dětí i pro děti samotné z Kliniky dětské onkologie a hematologie UK 2.LF ve Fakultní nemocnici Motole.



Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže