J i h l a v a - Již třetí porážku z posledních čtyř zápasů si připsali na své konto extraligoví junioři Ústeckých Lvů. Tentokrát na ledě předposlední Jihlavy, která tak zaznamenala první tříbodovou výhru na domácím ledě od 27. listopadu. Ústečtí hokejisté měli téměř celý zápas převahu a množství šancí, které ale nedokázali zužitkovat. Všechny góly v síti Ústeckých Lvů zaznamenali jihlavští dorostenci, pro které to byl v této sezóně teprve čtvrtý zápas za juniory. Vzhledem k tomu, že ostatní týmy v tabulce mají odehráno o zápas méně, je vysoce pravděpodobné, že ústecká juniorka ztratí pozici lídra tabulky.
Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Dorostenecký Try-out

    20. 3. 2024

    Ústí nad Labem - Ve středu 27.3. na zimním stadionu v Ústí nad Labem se koná Try-out do kategorie dorostu pro sezónu 2024/2025. Dorost bude již třetím rokem účastníkem 2.nejvyšší soutěže. Try-out se týká hráčů ročníku 2008 a 2009.

  • Ústí nad Labem - Jak jsme Vás již informovali začátkem března ohledně nové identity A-týmu, který v nové sezoně bude vystupovat pod názvem HC Slovan Ústečtí Lvi a zároveň bude mít vlastní webové stránky a sociální sítě. Je potřeba dodat, že stávající web slovanusti.cz, facebookové a instagramové stránky se budou věnovat dění kolem mládeže Slovanu. Budeme Vás informovat podrobně o dění kolem mladých nadějích Slovanu a celkové práce všech trenérů a lidí kolem mládeže.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže