Ú s t í n/L. - V utkání proti Olomouci nedokázali Ústečtí Lvi vstřelit ani jednu branku. Naposledy vyšli brankově naprázdno v zápase proti Havlíčkovu Brodu v polovině prosince. Ale šancí měli mnoho, bohužel ani jednu z nich neproměnili. Je vidět, že naopak Olomouckým se proti Ústí daří. Už v minulém utkání dokázali olomoučtí hokejisté zvítězit 2:1 a teď ukázali, že do Ústí nad Labem nepřijeli pouze na výlet. V každé třetině vstřelili po jednom gólu. Naopak Ústečtí se neprosadili ani jednou.

Roku, ta první třetina byla docela vyrovnaná. Šance byly na obou stranách, přesto jste jako první inkasovali. Co proběhlo o přestávce v kabině?
Tak všichni jsme věděli, že to nasazení nebylo takové, jako v těch minulých zápasech. Prostě špatný den.

Ve druhé třetině jste měli k dispozici přesilovku 5 na 3, kterou jste ale nevyužili. Nebyla to trochu škoda?
No určitě to byla škoda. Hlavně dneska, co mě nejvíc štve, tak jsme měli hrozně moc přesilovek a strašně málo střel. Hlavně jsme ani neměli žádnou vážnější šanci, nebo abychom jim udělali nějaký závar před bránou. To jsme vůbec neměli. Takže si myslím, že ty přesilovky nejspíš rozhodly celý zápas.

Takže si myslíte, že rozhodly jenom ty přesilovky? Nebo v čem byla Olomouc lepší, že jste jí nedokázali vstřelit ani jednu branku?
Ale tak lepší… já bych řekl, že jsme dnes chtěli hodně, ale vůbec se nám nedařilo. Dá se říct, že v podstatě od půlky zápasu jsme tam měli hodně smůly. Puky nám odskakovaly, olomoucký gólman chytal výborně, že mu nic nevypadlo, takže jsme ani nemohli jít do dorážek. I to nasazení nebylo možná nejlepší. Pak jsme začali být trošku i nervózní. Prostě špatnej den.

Vůbec v té druhé třetině byla Olomouc lepší. Dost vás tam přehrávala…
Tak určitě, no. Jak říkám, my jsme nebyli v takovém pohybu. Měli jsme k dispozici přesilovky, ale hráli jsme je moc staticky, tak právě proto nedocházelo k těm střelám. A Olomouc byla všude o krok dřív. Takže tím pádem jsme se nemohli často dostat ani z vlastní třetiny.

Co je třeba vypilovat do toho příštího zápasu?
Ale tak já bych v tom nehledal něco, že se musí vylepšit. Prostě jsme prohráli. Musíme se dívat už dál. Teď jsme nehráli špatné zápasy. My jsme prostě teď měli takový den, že nám nic nevycházelo.

Rok Pajič v zápase

1:31 – dobře bránil při oslabení
3:48 – snažil se vybojovat puk u mantinelu
4:39 – šel do souboje za bránu, kde vybojoval puk pro Diviše
7:10 – rozjel se s kotoučem do útočného pásma, kde se ale zapomněl Diviš, tak se dostal do ofsajdu
10:08 – objevil se na ledě při přesilovce
13:40 – při napadání u mantinelu byl neúspěšný
16:23 – jeho střela z pravého kruhu na Žigárdyho neprošla
19:37 – při oslabení dobře strčil hokejku do střely olomouckého obránce a tím poslal hosty do středního pásma
21:59 – tvrdě narazil soupeře na mantinel
27:43 – opět byl na ledě při přesilovce
28:00 – tlačil se do zakončení
35:05 – jeden z olomouckých obránců ho natlačil na vlastního brankáře
35:23 – byl neúspěšný v bojích o puk za olomouckou brankou
38:08 – při přesilovce vyvezl kotouč z obranné třetiny
41:05 – nepřesně rozehrál puk Poživilovi na modrou
44:11 – opět nepřesná rozehrávka při přesilovce
46:35 – úspěšně napadal soupeře v útočné třetině; dostal se k puku a z mezikruží vystřelil
53:10 – z vhazování vyšel neúspěšně
53:40 – mohl střílet do prázdné branky, ale přihrávku od Hovorky nezachytil

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Dorostenecký Try-out

    20. 3. 2024

    Ústí nad Labem - Ve středu 27.3. na zimním stadionu v Ústí nad Labem se koná Try-out do kategorie dorostu pro sezónu 2024/2025. Dorost bude již třetím rokem účastníkem 2.nejvyšší soutěže. Try-out se týká hráčů ročníku 2008 a 2009.

  • Ústí nad Labem - Jak jsme Vás již informovali začátkem března ohledně nové identity A-týmu, který v nové sezoně bude vystupovat pod názvem HC Slovan Ústečtí Lvi a zároveň bude mít vlastní webové stránky a sociální sítě. Je potřeba dodat, že stávající web slovanusti.cz, facebookové a instagramové stránky se budou věnovat dění kolem mládeže Slovanu. Budeme Vás informovat podrobně o dění kolem mladých nadějích Slovanu a celkové práce všech trenérů a lidí kolem mládeže.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže