Ú s t í n/L. - Od úterý 22. února si můžete zakoupit vstupenky na 3. domácí bitvu o extraligu. Připravili jsme pro vás opět několik předprodejních míst. Vstupenky jsou k dispozici v hypermarketu Globus a kavárně Cafe in v obchodním centru Fórum. Od čtvrtka můžete navíc využít předprodeje na pokladnách Zlatopramen Areny.

Válka začala

Ústečtí Lvi v pátek 18. února vstoupili do války. Po prvních dvou zápasech je stav bitev vyrovnaný 1:1. Teď jsou před Lvy dva souboje na území soupeře a poté opět utkání na domácím bitevním poli. Je na nás, abychom pro svou armádu připravili perfektní zázemí a atmosféru k boji.

Cena vstupenek

Vstupenky do modré sekce stojí 90,- Kč, do žluté sekce 70,- Kč a lze uplatnit rodinné vstupné.

Nákup vstupenek mimo Zlatopramen Arenu

Své vstupenky do prostor bojiště Lvů si můžete zakoupit již od úterý 22. února. Kromě klasických předprodejů na pokladnách Zlatopramen Areny máte možnost využít předprodejní místa. První je v trmickém Hypermarketu Globus. Na informacích budou k dispozici vstupenky do žlutých sekcí za 70,- Kč. Druhým je kavárna Cafe In v Obchodním centru Fórum. Zde budou k prodeji také vstupenky do žlutých sekcí. „I když nebyl o první předprodej mimo Zlatopramen Arenu velký zájem, chceme našim fanouškům dát opět možnost nákupu vstupenek i jinde než na jejích pokladnách,“ řekl Marek Cimoracký z marketingového oddělení klubu.

Nákup vstupenek ve Zlatopramen Areně

Dále jsou připraveny klasické předprodeje na pokladnách Zlatopramen Areny. Termíny jsou čtvrtek 24. a pátek 25. února. Otevřena bude jedna pokladna a to v čase od 15 do 18 hodin.

V sobotu budou před třetím domácím soubojem pokladny otevřeny od 15 hodin. Na pokladně číslo 2 si můžete zakoupit pouze vstupenky ke stání. Na ostatních pokladnách budete mít k dispozici vstupenky do všech sektorů. V rámci urychlení prodeje bude opět několik set vstupenek předtištěno. „Tento krok hodnotíme po prvních dvou bitvách jako pozitivní. Před pokladnami se netvořily dlouhé fronty a všichni stihli začátek utkání včas,“ doplnil Cimoracký.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Dorostenecký Try-out

    20. 3. 2024

    Ústí nad Labem - Ve středu 27.3. na zimním stadionu v Ústí nad Labem se koná Try-out do kategorie dorostu pro sezónu 2024/2025. Dorost bude již třetím rokem účastníkem 2.nejvyšší soutěže. Try-out se týká hráčů ročníku 2008 a 2009.

  • Ústí nad Labem - Jak jsme Vás již informovali začátkem března ohledně nové identity A-týmu, který v nové sezoně bude vystupovat pod názvem HC Slovan Ústečtí Lvi a zároveň bude mít vlastní webové stránky a sociální sítě. Je potřeba dodat, že stávající web slovanusti.cz, facebookové a instagramové stránky se budou věnovat dění kolem mládeže Slovanu. Budeme Vás informovat podrobně o dění kolem mladých nadějích Slovanu a celkové práce všech trenérů a lidí kolem mládeže.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže