Ústí n/L. – Na den otevřených dveří společnosti AVE Ústí nad Labem zavítala nejen široká veřejnost, ale i hokejisté Ústeckých Lvů. Kapitán Slovanu Jan Klobouček společně s Robinem Hanzlem a Honzou Klozem rozdávali více než hodinu účastníkům akce své autogramy, na své si přišli i zájemci o klubové suvenýry.

Sobotní odpoledne patřilo v areálu společnosti AVE Ústí nad Labem dni otevřených dveří pro veřejnost. K vidění byl kompletní vozový park, pozornost poutala i třídící linka plastů. Od 15 hodiny se však začala přes vstupem do areálu tvořit menší fronta, dorazila totiž trojice ústeckých hokejistů – kapitán Honza Klobouček, Robin Hanzl a Honza Kloz.

Jen co usedli za stůl, ihned byli v obležení svých fanoušků. Na své si přišli lovci autogramů nebo zájemci o společné foto. Čas byl i na krátký rozhovor. „Letos k postupu scházel malý krůček. Věřím, že v příští sezóně budeme zase bojovat o postup a tentokrát už to vyjde,“ přál si Honza Klobouček.

Kapitán Lvů byl a všichni přítomní hosté byli v dobrém rozmaru. „Klucí, támhle sedí Dušan Salfický, běžte si k němu pro podpis,“ ukázal „Klobouk“ na Přemka Zemana, marketingového manažera Ústeckých Lvů. Ten nechtěl malým návštěvníkům zkazit radost a věnoval dva podpisy se jménem gólmana s dvaasedmdesátkou na zádech.

Účastníci této akce si mohli odnést kromě autogramů nebo fotek i drobné suvenýry, nechyběla ani soutěž o permanentku na nadcházející sezónu Lvů nebo podepsanou čepici.

Na závěr pak poděkoval Honza Klobouček jednateli společnosti AVE Ústí nad Labem, panu Ing. Petru Hrdličkovi. „Bez vaší významné pomoci bychom těžko bojovali o postup do Extraligy. Vážíme si vaší podpory.“

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže