Ú s t í n/L. - Ústečtí Lvi si pro vás připravili letní fotosoutěž o hodnotné ceny s názvem PRÁZDNINY SE SLOVANEM. Vezměte dres, triko a nebo šálu Ústeckých Lvů na dovolenou a vyfoťte se na zajímavém místě. Více o pravidlech a cenách se dozvíte uvnitř tohoto článku

Jste fanoušci Ústeckých Lvů? Neváhejte a jeďte v barvách Slovanu na dovolenou. Když se vyfotíte na neobvyklém místě, nebo v neobvyklé situaci a zúčastníte se naší soutěže, můžete vyhrát zajímavé ceny.

Fotografie na prvním místě vyhraje originální dres HC Slovan Ústečtí Lvi s podpisy hráčů. Druhý v pořadí dostane poukaz v hodnotě 500 Kč do fanshopu a čepici. Třetí příčka je oceněna šálou a tričkem Ústeckých Lvů. Fotografie zasílejte emailem na info@hcusti.cz.

Na fotografii musí být zřetelně vidět dres, nebo tričko, šála, vlajka, popřípadě jiný větší předmět s logem a v barvách HC Slovan Ústečtí Lvi.

Zaslaný příspěvek musí obsahovat popisek (název) fotografie, místo, celé jméno soutěžícího, kontaktní email (nebo telefon – email ani telefon nebude u fotky zveřejněn). Od každého autora budou zveřejněny maximálně tři fotografie. Uzávěrka pro zasílání fotografií je 31. 8. 2011.

Od 1. 9. – 15. 9. 2011 budete moci finálně hlasovat o vítězi.

Respektujte, prosím, autorská práva. Nepřipouští se ani fotomontáže.

Redakce si vyhrazuje právo fotografii bez udání důvodů nepublikovat a vyřadit ze soutěže a rovněž upravit rozměr zaslané fotky.

Fotografie posílejte na email: info@hcusti.cz

Ceny:

1. místo - originální dres HC Slovan Ústečtí Lvi s podpisy hráčů

2. místo - poukaz na nákup věcí v našem fanshopu v hodnotě 500 Kč

3. místo - šála a tričko HC Slovan Ústečtí Lvi

Každý výherce obdrží poukaz s 50% slevou na nákup permanentky na sezonu 2011/12.


Zdroj: internet

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Ú s t í n/L. - Do Ústí nad Labem zavítal soupeř ze Slaného. První zápas vyhrálo Slaný vysoko 11:1. Domácím se však povedlo vytvořit tří brankový náskok, ale hosté jej v závěru během krátké chvíle smazali a v prodloužení vstřelili vítěznou branku. Deváťáci Slovanu tak berou z utkání pouze bod. Poslední zápas nadstavby čeká naše deváťáky v neděli proti Litoměřicím, kdy půjde o přímý souboj o druhé místo, které by nám zajistilo účast v závěrečném play-off o účast v extralize.

  • Dorostenecký Try-out

    20. 3. 2024

    Ústí nad Labem - Ve středu 27.3. na zimním stadionu v Ústí nad Labem se koná Try-out do kategorie dorostu pro sezónu 2024/2025. Dorost bude již třetím rokem účastníkem 2.nejvyšší soutěže. Try-out se týká hráčů ročníku 2008 a 2009.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže