Ú s t í n/L. - Junioři vstupují do nadcházející sezóny s novým koučem. Nejedná se o neznámé jméno. Jiřího Mertu doplnil Milan Skrbek, bývalý trenér hlavní smečky Lvů. Pro sezónu 2012/2013 má on i celý tým jasný úkol. Udržet se v nejvyšší soutěži. Hráči juniorky potvrdili, že pod vedením pana Skrbka jsou tréninky velmi náročné. Po jednom z tréninků jsme vyzpovídali nově příchozího muže na střídačku mládežníků.

Jak hodnotíte přestup k juniorům?
U hlavního týmu jsme skončili a junioři hledali trenéra. Jsem rád, že v Ústí mohu zůstat.

Nejedná se o pokles ve vaší trenérské kariéře?
Rozdíl mezi trénováním „áčka“ a juniorů je. Kluci potřebují kvalitně trénovat, proto jsem tady.

Myslím si, že z vás mají junioři respekt…
Kluci se hodně snaží. Jsou mezi nimi pochopitelně rozdíly, ale ty se díky poctivému tréninku smažou.

Na co byl tento trénink zaměřen?
Byl zaměřen hlavně na vytrvalost.

Z týmu juniorů odešli někteří hráči do hlavního týmu. Jak se tento fakt podepíše na herním projevu?
Ti hráči, co odešli, nám budou chybět. Pokud by se nechytli, mohou hrát ještě za juniory. Všechno se rozhodne na konci léta.

Jaká příprava vám osobně vyhovuje víc. Na ledě nebo na suchu?
Je mi to jedno. Na to se spíš zeptej hráčů (smích).

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Ú s t í n/L. - Do Ústí nad Labem zavítal soupeř ze Slaného. První zápas vyhrálo Slaný vysoko 11:1. Domácím se však povedlo vytvořit tří brankový náskok, ale hosté jej v závěru během krátké chvíle smazali a v prodloužení vstřelili vítěznou branku. Deváťáci Slovanu tak berou z utkání pouze bod. Poslední zápas nadstavby čeká naše deváťáky v neděli proti Litoměřicím, kdy půjde o přímý souboj o druhé místo, které by nám zajistilo účast v závěrečném play-off o účast v extralize.

  • Dorostenecký Try-out

    20. 3. 2024

    Ústí nad Labem - Ve středu 27.3. na zimním stadionu v Ústí nad Labem se koná Try-out do kategorie dorostu pro sezónu 2024/2025. Dorost bude již třetím rokem účastníkem 2.nejvyšší soutěže. Try-out se týká hráčů ročníku 2008 a 2009.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže