Ú s t í n/L. - Zápas mladších dorostenců proti Meteoru Třemošná vyhrála Lvíčata. Utkání to nebylo vůbec lehké, přesto se žlutomodří radovali z triumfu 8:4. Ústecký útočník Filip Rubeš si připsal 3 góly a zaznamenal tak hattrick.

Po 1. třetině bylo skóre vyrovnané. Čekal jsi to?

Před zápasem jsme si v kabině říkali, že to nebude jednoduchý zápas. Věděli jsme o jejich silných stránkách a ty se také potvrdily.

Od 2. třetiny jste se chopili vedení. Co jste změnili oproti 1. třetině?

Začali jsme hrát více agresivně a hlavně jsme začali bruslit. Tím se nám dostávalo více šancí.

Vstřelil jsi hattrick. Jak ke gólům došlo?

První gól vycházel z tlaku, který jsme si v útočném pásmu vytvořili. Martin Tůma vybojoval v rohu puk a předal ho Familu Amirovovi, který mi přihrál před bránu. Střela se mi moc nepovedla, ale naštěstí ji gólman nechytil. Na druhý gól mi mezi obránce nahrál Famil Amirov a já jsem jen udělal kličku do protipohybu gólmana. Třetí gól jsem dal po nahrávce Jakuba Loukoty na útočnou modrou, tím jsem se dostal do samostatného úniku, ve kterém jsem střílel nad vyrážečku. Je to hlavně práce celé pětky, sám bych to nedokázal.

Kdy jsi dal poslední hattrick?

Hattrick jsem dal naposledy v minulém zápase proti Kobře Praha.

Jak bys nalákal fanoušky na další zápas?

Další zápas hrajeme v Kadani proti Chomutovu "B". Chomutov si přivedl některé hráče z extraligového "A". Myslím si, že tím bude mít zápas extraligové parametry, takže to nebude jednoduché utkání, jen je na škodu, že se hraje v Kadani, takže to diváci budou mít z Ústí daleko.

Překvapil tě soupeř něčím?

Překvapili mě hlavně tvrdou hrou, kterou v Třemošné až tak nepředváděli. Měli tam i pár šikovných hráčů.

Co rozhodlo utkání?

Rozhodlo hlavně to, že jsme nepřestali po první třetině hrát. Vytvářeli jsme si hodně šancí a využívali je. Od druhé poloviny zápasu jsme měli navrch, ale v posledních pěti minutách jsme přestali hrát a nechali jsme si dát zbytečné góly, kterým nezabránil ani Robin Zvědělík. Ten nás držel po celou dobu zápasu a tím bych mu chtěl za celý tým poděkovat.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Obránkyně Slovanu Veronika Hujová a brankářka Veronika Ortová obdržely nominaci na reprezentační akci žen U16 - Turnaj čtyř zemí, který se uskuteční ve dnech 17. – 22. dubna 2024 ve Švédsku. Kromě naší reprezentace se Turnaje čtyř zemí zúčastní také Švédky, Finky a Švýcarky. Děkujeme za skvělou reprezentaci našeho klubu.

  • 4. třída Slovanu o víkendu získala na turnaji vítězů CCM Malé ligy v Plzni 3. místo. Celorepubliková soutěž CCM Malá liga, která se hrála od září 2023 do března 2024 pořádala o víkendu finálový turnaj, kterého se zúčastnily vítězové skupin. HC Slovan Ústí nad Labem postoupil ze své skupiny jako vítěz a postupně se utkal s HC Bílí Tygři Liberec, Wolves Plzeň a BK Havlíčkův Brod. Ve velice vyrovnaných zápasech nakonec ústeckým mladíkům uteklo stříbro o jediný gól. Součástí turnaje vítězů byly i dovednostní soutěže, kde naši čtvrťáci získali ze šesti disciplín, hned čtyři 1. místa. Dětem a realizačnímu týmu děkujeme za skvělou reprezentaci klubu a města.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže