Ú s t í n/L. - Lvíčata odehrála derby proti Stadionu Litoměřice. Po druhé v sezóně se od první minuty postavil do branky Ústí Karel Holý. Počínal si velmi zkušeně, tým se na něj mohl spolehnout. Inkasoval jen dvě branky a dovedl tým k důležité výhře. Svým výkonem si vysloužil pochvalu od trenéra Čalouna. "Role jedničky se zhostil velmi dobře," dodal na jeho adresu olympijský vítěz z Nagana.

Chytal jsi za osmou třídu, nyní za mladší dorost, jaké jsou to pro tebe rozdíly?
V mladším dorostu jsou rychlejší a silnější útočníci než v osmé třídě. Hokej v mladším dorostu je rychlejší.

Získáváš zkušenosti, i když jsi pouze náhradník?
Myslím si, že je lepší chytat. Když jsem náhradník, tak nějaké ty zkušenosti získávám taky. Za každou příležitost jsem rád.

Jak vycházíš s Robinem Zvědělíkem? Pomáháte se?
Jsme spoluhráči, ti se mají povzbuzovat, takže si určitě pomáháme.

Jak bys zápas proti Litoměřicím zhodnotil?
Prvních šest minut 1. třetiny nebylo nic moc. Litoměřice měly pár šancí, než jsme se dostali do tempa. Zbytek zápasu až na posledních pár minut byl lepší.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Dorostenecký Try-out

    20. 3. 2024

    Ústí nad Labem - Ve středu 27.3. na zimním stadionu v Ústí nad Labem se koná Try-out do kategorie dorostu pro sezónu 2024/2025. Dorost bude již třetím rokem účastníkem 2.nejvyšší soutěže. Try-out se týká hráčů ročníku 2008 a 2009.

  • Ústí nad Labem - Jak jsme Vás již informovali začátkem března ohledně nové identity A-týmu, který v nové sezoně bude vystupovat pod názvem HC Slovan Ústečtí Lvi a zároveň bude mít vlastní webové stránky a sociální sítě. Je potřeba dodat, že stávající web slovanusti.cz, facebookové a instagramové stránky se budou věnovat dění kolem mládeže Slovanu. Budeme Vás informovat podrobně o dění kolem mladých nadějích Slovanu a celkové práce všech trenérů a lidí kolem mládeže.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže