Ústí nad Labem – Lvíčata sehrála utkání s Karlovými Vary. Hosté dvakrát v zápase vedli. Na první branku hostů odpověděl Tomáš Bejček. Další dva góly přidal Jaroslav Vandas, který si tak připsal vítěznou branku. Do prázdné branky pojistil výhru Ústí Petr Magasanik. Dvougólový střelec se stal hostem pozápasového rozhovoru.
Partnerem mládeže HC Slovan je město Ústí nad Labem

Byla reprezentační přestávka, na co jste měli zaměřené tréninky?

Naše tréninky byly zaměřeny na fyzickou přípravu, bruslení a psychickou přípravu po dvou nevydařených zápasech s Chomutovem a Spartou.

Jak jste se připravovali na zápas s Vary?

Věděli jsme, že s Vary se dá uhrát vyrovnaný výsledek, tak jsme do toho dali vše. Hráli jsme v optimální sestavě. Vše jsme vsadili na naši bojovnost a dravost.

Vary dvakrát vedly, vždy jste museli dotahovat. Jaký to mělo dopad na psychiku?

Nenechali jsme se rozhodit a stále jsme se vzájemně povzbuzovali a makali jsme do poslední sekundy.

Hraješ přesilové hry, vyhovuje ti to?

Tak určitě, těším se na přihrávky od spoluhráčů a užívám si to.

Vstřelil jsi dva góly, jak k nim došlo?

První gól byl po odrazu puku od gólmana, já na nic nečekal. Najel si mezi kruhy a vystřelil. Druhý gól padl po vyhrané buly Kryštofa Vaňka a následné přihrávce Dominika Havlíka. Já bezprostředně vystřelil tahem a poslal gólmana soupeře tzv. na párek (smích).

Rád střílíš od modré, to je tvá největší hokejová přednost?

Ano, je to moje přednost společně se smyslem pro přihrávku.

Jak hodnotíš zápas?

Určitě ho hodnotím pozitivně, bojovali jsme jako tým a dovedli utkání do vítězného konce.

Co vám trenéři řekli po zápase?

Že jsme bojovali dvě třetiny a utkaní zvládli a zakončili ho vítězstvím.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Dorostenecký Try-out

    20. 3. 2024

    Ústí nad Labem - Ve středu 27.3. na zimním stadionu v Ústí nad Labem se koná Try-out do kategorie dorostu pro sezónu 2024/2025. Dorost bude již třetím rokem účastníkem 2.nejvyšší soutěže. Try-out se týká hráčů ročníku 2008 a 2009.

  • Ústí nad Labem - Jak jsme Vás již informovali začátkem března ohledně nové identity A-týmu, který v nové sezoně bude vystupovat pod názvem HC Slovan Ústečtí Lvi a zároveň bude mít vlastní webové stránky a sociální sítě. Je potřeba dodat, že stávající web slovanusti.cz, facebookové a instagramové stránky se budou věnovat dění kolem mládeže Slovanu. Budeme Vás informovat podrobně o dění kolem mladých nadějích Slovanu a celkové práce všech trenérů a lidí kolem mládeže.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže