Ú s t í n/L. - Starší dorostenci odehráli zápas proti Mladé Boleslavi ve své domácí Zlatopramen Areně. Lvíčata do zápasu vstoupila dobře, po první třetině vedla o dvě branky. Asistenci na úvodní branku si připsal Jan Hucek, který se vyjádřil k zápasu. Slovan vyhrál 5:1 a opustil poslední místo tabulky.
Partnerem mládeže HC Slovan je město Ústí nad Labem

Připravovali jste se na Boleslav nějak speciálně?

Ani ne, připravovali jsme se jako na každý zápas. Zároveň jsme věděli, že to bude důležitý zápas.

V první třetině jste Boleslav do šancí skoro nepouštěli. Vypadalo to, že vůbec neví, co má hrát...

V šatně jsme si řekli, že musíme dobře bránit a počkat na jejich chyby v obraně. To se nám vyplatilo, díky této taktice jsme vyhráli.

Vypadalo to, že jste se celkem snadno dostali do vedení 2:0 po první třetině. Bylo to opravdu snadné?

No, snadné to nebylo. Chtěli jsme vyhrát, takže jsme bojovali a snažili se předvést co nejlepší výkon.

Boleslav rychle snížila na 1:3, bylo to tím, že jste malinko polevili?

Nepolevili jsme, ale udělali jsme chybu. Hráč po buly jel sám na branku, do které kotouč poslal. Boleslav snížila na 1:3, ale stále jsme věřili ve výhru.

Nakonec jste vyhráli 5:1, bodově jste se dotáhli na Letňany. Vládne tedy spokojenost?

Určitě a velká. Chtěl bych také pochválit celý tým za výkon, který předvedl. Teď už se soustředíme na Písek.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Obránkyně Slovanu Veronika Hujová a brankářka Veronika Ortová obdržely nominaci na reprezentační akci žen U16 - Turnaj čtyř zemí, který se uskuteční ve dnech 17. – 22. dubna 2024 ve Švédsku. Kromě naší reprezentace se Turnaje čtyř zemí zúčastní také Švédky, Finky a Švýcarky. Děkujeme za skvělou reprezentaci našeho klubu.

  • 4. třída Slovanu o víkendu získala na turnaji vítězů CCM Malé ligy v Plzni 3. místo. Celorepubliková soutěž CCM Malá liga, která se hrála od září 2023 do března 2024 pořádala o víkendu finálový turnaj, kterého se zúčastnily vítězové skupin. HC Slovan Ústí nad Labem postoupil ze své skupiny jako vítěz a postupně se utkal s HC Bílí Tygři Liberec, Wolves Plzeň a BK Havlíčkův Brod. Ve velice vyrovnaných zápasech nakonec ústeckým mladíkům uteklo stříbro o jediný gól. Součástí turnaje vítězů byly i dovednostní soutěže, kde naši čtvrťáci získali ze šesti disciplín, hned čtyři 1. místa. Dětem a realizačnímu týmu děkujeme za skvělou reprezentaci klubu a města.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže