Ú s t í n/L. - S Jaroslavem Roubíkem jako hlavním lídrem ústecké sestavy a několika zkušenými posilami či navrátilci vstoupí ústecký Slovan do nové sezóny 2014-2015.

Kádr HC Slovan Ústí nad Labem

Brankáři: Michael Petrásek, Martin Volke.

Obránci: Vladimír Brož, Ondřej Holomek, Radek Šimanovský, Tomáš Kolafa, Kamil Černý, Ondřej Smetana, Martin Zdvořáček, Martin Vágner.

Útočníci: Jaroslav Roubík, Tomáš Rod, Petr Přeučil, Václav Meidl, Jakub Pořický, Jan Kloz, Vladimír Bačák, Tomáš Faigl, Vít Budínský, Tomáš Vávra, David Tůma, Ladislav Gengel, Jakub Suchan, Martin Baránek, Štěpán Kuchynka, David Merta.

Odchody: Dlouhý (konec hostování ze Slavie Praha), Orct (konec kariéry), Grin (zkouška v Plzni), Motejlek, Procházka, Vobořil, Alinč, Dostálek, Videlka (všichni konec smlouvy), Sklenička (přestup do Litvínova), Vaněk (přestup do Karlových Varů), Hanzl (trénuje s Litvínovem).

Nové posily

Martin Volke (17. ledna 1982)

Martina Volkeho snad ani není potřeba představovat. Ústecký rodák, jenž v Ústí chytal v extraligové sezóně 2007-2008 a nasbíral několik startů za Slovan v první lize, výrazněji se ale neprosadil. Paradoxně se proslavil v Litvínově, kde Chemikům v sezóně 2010-2011 vychytal postup do play-off. Pak působil v Mostě, pamatuje i Litoměřice.

Tomáš Kolafa (7. února 1984)

Zkušený obránce v Ústí působil již v sezóně 2006-2007. Kladenský odchovanec působil i v Jihlavě, Hradci Králové, Třebíči Benátkách, Znojmě, Mladé Boleslavi a naposledy v Havlíčkově Brodě. Hokejový cestovatel by se rád prosadil i v Ústí.

Martin Vágner (6. března 1984)

Další známé jméno. Vágner v Ústí působil již v ročníku 2007-2008. I on by měl vyztužit jinak úzké obranné řady ústeckého Slovanu. Hrál v Hradci, Pardubicích, Chrudimi, Třinci a naposledy také v Havlíčkově Brodě.

Ladislav Gengel (25. června 1981)

Protřelý útočník, jenž zná prvoligovou soutěž jako málokdo jiný. První ligu hrál v dresech Prostějova, Berouna, Vrchlabí, Litoměřic, Mostu či Havlíčkova Brodu. Vyzkoušel si i extraligu v Mladé Boleslavi či Vsetíně.

Vít Budínský (19. července 1988)

Ústecký rodák strávil největší část své hokejové kariéry v Hradci Králové. Před startem minulé sezóny se vrátil do Ústí, brzy ale zamířil do sousedních Litoměřic. Nyní by se měl zařadit mezi největší útočná esa Slovanu.

Další posily: Faigl, Zdvořáček, Suchan, Šimanovský.
Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Dorostenecký Try-out

    20. 3. 2024

    Ústí nad Labem - Ve středu 27.3. na zimním stadionu v Ústí nad Labem se koná Try-out do kategorie dorostu pro sezónu 2024/2025. Dorost bude již třetím rokem účastníkem 2.nejvyšší soutěže. Try-out se týká hráčů ročníku 2008 a 2009.

  • Ústí nad Labem - Jak jsme Vás již informovali začátkem března ohledně nové identity A-týmu, který v nové sezoně bude vystupovat pod názvem HC Slovan Ústečtí Lvi a zároveň bude mít vlastní webové stránky a sociální sítě. Je potřeba dodat, že stávající web slovanusti.cz, facebookové a instagramové stránky se budou věnovat dění kolem mládeže Slovanu. Budeme Vás informovat podrobně o dění kolem mladých nadějích Slovanu a celkové práce všech trenérů a lidí kolem mládeže.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže