Ú s t í n/L. - Známe los první hokejové ligy! Slovan Ústí zahájí nový ročník na svém ledě 9. září proti Mostu, následně pojede do Jihlavy.

Herní systém soutěže zůstává stejný jako loni. Základní část soutěže bude čítat tradičních 52 kol, to závěrečné se odehraje 17. února. Prvních šest celků postoupí do čtvrtfinále play-off, týmy na 7.-10. místě bude čekat předkolo play-off, poslední sestupuje do druhé ligy, naopak dva nejlepší kluby první ligy si zahrají baráž o extraligu.

Nováčky soutěže je Slavia Praha, která hned v 1. kole bude hrát s Kladnem. A Přerov, jenž postoupil ze druhé ligy a nahradil sestupují Havlíčkův Brod.

Novinkou budou dvě týdenní přestávky v základní části. A to od 2. listopadu a 14. prosince.

Program 1. hokejové ligy:

1. kolo - 9. září
Havířov - České Budějovice
Litoměřice - Jihlava
Ústí nad Labem - Most
Šumperk - Třebíč
Přerov - Kadaň
Kladno - Slavia Praha
Benátky nad Jizerou - Prostějov
2. kolo - 12. září
České Budějovice - Prostějov
Slavia Praha - Benátky nad Jizerou
Kadaň - Kladno
Třebíč - Přerov
Most - Šumperk
Jihlava - Ústí nad Labem
Havířov - Litoměřice
Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Obránkyně Slovanu Veronika Hujová a brankářka Veronika Ortová obdržely nominaci na reprezentační akci žen U16 - Turnaj čtyř zemí, který se uskuteční ve dnech 17. – 22. dubna 2024 ve Švédsku. Kromě naší reprezentace se Turnaje čtyř zemí zúčastní také Švédky, Finky a Švýcarky. Děkujeme za skvělou reprezentaci našeho klubu.

  • 4. třída Slovanu o víkendu získala na turnaji vítězů CCM Malé ligy v Plzni 3. místo. Celorepubliková soutěž CCM Malá liga, která se hrála od září 2023 do března 2024 pořádala o víkendu finálový turnaj, kterého se zúčastnily vítězové skupin. HC Slovan Ústí nad Labem postoupil ze své skupiny jako vítěz a postupně se utkal s HC Bílí Tygři Liberec, Wolves Plzeň a BK Havlíčkův Brod. Ve velice vyrovnaných zápasech nakonec ústeckým mladíkům uteklo stříbro o jediný gól. Součástí turnaje vítězů byly i dovednostní soutěže, kde naši čtvrťáci získali ze šesti disciplín, hned čtyři 1. místa. Dětem a realizačnímu týmu děkujeme za skvělou reprezentaci klubu a města.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže