Ú s t í n/L. - Jedinečná příležitost zahrát si s hokejisty Slovanu oblíbenou PC hru!
Poslední červnové úterý je ve znamení další akce, kterou připravilo vedení ústeckého hokejového klubu pro své příznivce. Právě pro ně je připraven SIMWARE CUP 2005 - turnaj na PC v populární hře NHL 2005.

Hokejový turnaj na Pc se uskuteční na Střekovském nábřeží u Vraku.

Fanoušci budou mít možnost, zahrát si oblíbenou hru společně např. s Lukášem Sáblíkem, Milanem Buďou a nebo s Ladislavem Slížkem a prokázat své kvality.

"Drtivá většina fanoušků, bez rozdílu věku, doma hraje tuto hru, ať už na počítači nebo na Playstationu a nyní mají možnost ukázat své kvality veřejnosti. Navíc si každý ze soutěžích vybere jednoho z hráčů HC Slovan do týmu a společně pak budou bojovat o prvenství v turnaji," řekl k připravovanému turnaji marketingový asistent Přemysl Zeman.

Hrát se bude vyřazovacím systémem, každý zápas bude trvat 9 minut čistého času. Pokud se nerozhodne o postupujícím během základní hrací doby, rozhodnou samostatné nájezdy. Finále jednotlivých kategorií se odehrají na velkoplošné projekci v závěru celé akce.

Turnaj bude rozdělen do tří věkových katagorií:

- Junior (x – 10 let)
- Elite (11 – 17 let)
- Profi (18 – x let)

V každé věkové kategorii bude startovat maximálně 16 účastníků. Možnost přihlásit do turnaje čeká na příznivce až v den konání samotné akce.

Pro výherce a další tři nejlepší hráče jednotlivých kategorií jsou připraveny zajímavé ceny: „ Soutěžící mohou vyhrát např. volant k počítači nebo kvalitní gamepad od hlavního partnera – společnosti SIMWARE, ale také např. dres Ústeckých Lvů nebo permanentku na nadcházející sezonu,“ dodal Přemysl Zeman. Na úterní odpoledne je přichystán také doprovodný program. Připraveno je utkání hokejových nadějí Slovanu, soutěže a také exhibiční barmanská show. Chybět nebudou ani Cheerleaders Angels. Zajímavá akce startuje ve 13.00 hod. na Střekovském nábřeží u Vraku. Celým programem bude provázet moderátor domácích utkání Ústeckých Lvů a Rádia North Music Kamil Bílský. Pokud tedy chcete změřit své síly s hráči Slovanu, přijďte v úterý 28. června 2005 na Střekovské nábřeží! Hlavním partnerem akce je společnost SIMWARE s.r.o. – prodejce hardwaru a softwaru. Mediálními partnery akce jsou Dream Production, Rádio North Music, Ústecký Týdeník a TV Lyra.

HLAVNÍ PARTNER VÁŠ DODAVATEL HARDWARU & SOFTWARU

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Obránkyně Slovanu Veronika Hujová a brankářka Veronika Ortová obdržely nominaci na reprezentační akci žen U16 - Turnaj čtyř zemí, který se uskuteční ve dnech 17. – 22. dubna 2024 ve Švédsku. Kromě naší reprezentace se Turnaje čtyř zemí zúčastní také Švédky, Finky a Švýcarky. Děkujeme za skvělou reprezentaci našeho klubu.

  • 4. třída Slovanu o víkendu získala na turnaji vítězů CCM Malé ligy v Plzni 3. místo. Celorepubliková soutěž CCM Malá liga, která se hrála od září 2023 do března 2024 pořádala o víkendu finálový turnaj, kterého se zúčastnily vítězové skupin. HC Slovan Ústí nad Labem postoupil ze své skupiny jako vítěz a postupně se utkal s HC Bílí Tygři Liberec, Wolves Plzeň a BK Havlíčkův Brod. Ve velice vyrovnaných zápasech nakonec ústeckým mladíkům uteklo stříbro o jediný gól. Součástí turnaje vítězů byly i dovednostní soutěže, kde naši čtvrťáci získali ze šesti disciplín, hned čtyři 1. místa. Dětem a realizačnímu týmu děkujeme za skvělou reprezentaci klubu a města.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže