Ú s t í n/L. - Další důvod k radosti mají fanoušci ústeckého hokeje. Několik týdnů poté, kdy vedení potvrdilo prodloužení kontraktu s hrající legendou WSM Ligy Jaroslavem Roubíkem (loni včetně play off 45+55), je jasné, že zůstane i jeho dvorní nahrávač z elitní formace Jan Kloz (29+47).

„Můžu potvrdit, že Honza zůstává. Původně sice uvažoval o zahraničí, ale nakonec jsme se domluvili. Jsme rádi, že se nám po odchodu Davida Tůmy úplně nerozpadne ta úderná pětka. Teď k nim musíme jen najít vhodné křídlo," řekl jednatel Slovanu Vladimír Evan.

Podle něj už je kádr Ústí pro příští sezonu téměř pohromadě. „Loni jsme měli v přípravě pod smlouvami asi třináct hráčů a na zbytek jsme čekali. Letos chceme mít tým pohromadě už od začátku," vysvětlil jednatel.

PŘIJDOU DVA SPARŤANI

A koho se tedy do Ústí nad Labem podařilo přivést? Dres Slovanu by nově měli oblékat například obránci Patrik Husák či Jaroslav Kasík (oba Sparta). „Kasík už u nás dříve působil, poslední dva roky hrál na Slovensku," prozradil Vladimír Evan.

Navrátilcem mezi útočníky je například pardubický Patrik Poulíček, který hrál v Ústí předloni či Jan Dalecký z Kladna, který na severu Čech nastupoval v loňské sezoně. „Dále přichází ze Sparty Zdeněk Doležal a také nadějný junior Lukáš Sladkovský," vyjmenoval Evan nováčky v týmu.

Slovan už má i nového marketingového manažera. „Jiřího Pelce nahradí Pavel Fousek. Je to Ústečák, náš klub velmi dobře zná a věřím, že bude odvádět výbornou práci," řekl Evan.

AKTUÁLNÍ SOUPISKA TRÉNUJÍCÍCH HRÁČŮ

  • BRANKÁŘI: Martin Volke, Jakub Soukup, Jan Dlouhý
  • OBRÁNCI: Patrik Husák, Matěj Hes, Martin Vágner, Vladimír Brož, Jaroslav Kasík, Marek Macek, David Bernad, Martin Zdvořáček, Jan Hucek, Daniel Sobotka
  • ÚTOČNÍCI: Lukáš Sladkovský, Jaroslav Moučka, David Merta, Jaroslav Roubík, Ladislav Gengel, Jan Dalecký, Jan Kloz, Antonín Melka, Zdeněk Doležal, Daniel Vrdlovec, Patrik Poulíček, Petr Markulinec, Jiří Kalla, Roman Navarra, Ondřej Kopta
Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Dorostenecký Try-out

    20. 3. 2024

    Ústí nad Labem - Ve středu 27.3. na zimním stadionu v Ústí nad Labem se koná Try-out do kategorie dorostu pro sezónu 2024/2025. Dorost bude již třetím rokem účastníkem 2.nejvyšší soutěže. Try-out se týká hráčů ročníku 2008 a 2009.

  • Ústí nad Labem - Jak jsme Vás již informovali začátkem března ohledně nové identity A-týmu, který v nové sezoně bude vystupovat pod názvem HC Slovan Ústečtí Lvi a zároveň bude mít vlastní webové stránky a sociální sítě. Je potřeba dodat, že stávající web slovanusti.cz, facebookové a instagramové stránky se budou věnovat dění kolem mládeže Slovanu. Budeme Vás informovat podrobně o dění kolem mladých nadějích Slovanu a celkové práce všech trenérů a lidí kolem mládeže.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže