Ú s t í n/L. - Utkání proti Prostějovu se Slovanu vůbec nepodařilo. Porážka 1:6 mluví za vše. Proto nebyl v pozápasovém hodnocení ani příliš sdílný útočník Ladislav Gengel, jenž litoval vysoké porážky.

Prohráli jste s Prostějovem 1:6, tentokrát se zápas asi nebude hodnotit snadno, že?
Utkání se nám nepovedlo. Vstřelili jsme pouze jeden gól a naopak soupeři tam napadalo všechno.

Za stavu 0:3 jste dokázali snížit a nadechovali se k obratu. Věřili jste v lepší výsledek?
Věřili jsme, že i třeba vyrovnáme, ale pak jsme dostali gól na 1:4, a už s tím nešlo mnoho udělat. Nakonec jsme dostali šest gólů.

Šancí jste ale měli dostatek, sám jste operoval v přesilovkové formaci...
Sám jsem měl tři gólové šance, ale nedal žádný gól. To se musí proměňovat. I zbytek týmu měl řadu šancí, ale nic tam nepadlo.

Závěr utkání byl hodně vyhecovaný. Jak jste viděl situaci, kdy Vladimír Brož dostal vyšší trest na 5 minut + do konce utkání?
Tohle bych ani nekomentoval. Sám jsem situaci neviděl. Závěr zápasu byl ale vyhecovaný.

Patříte k nejlepším týmům soutěže hrajících na domácím ledě. Poslední dva domácí duely ale skončily výsledky 0:5 a 1:6. Co se stalo?
Tyhle dva zápasy nám nevyšly. Dostali jsme moc gólů, tolik bychom jich dostat neměli. Musíme to hodit za hlavu a v dalším utkání podat lepší výkon.

Hráli jste v sobotu, v pondělí, i ve středu, čekala vás dlouhá cesta do Přerova. Projevila se na týmu únava?
Na únavu bych to neviděl. Nějaká únava cítit je, ale na to se nesmíme vymlouvat. V sezóně se hraje hodně zápasů, a s tím se musíme vyrovnat.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Ústí nad Labem - Všichni trenéři se již těší na nejmladší hráče našeho klubu HC Slovan Ústí nad Labem. Velmi rádi uvítáme do kolektivu i nové tváře, které zatím nemají s hokejem zkušenosti. Tréninky jsou vedeny kvalifikovanými trenéry a trenérkami převážně formou her a soutěží. Našim cílem je naučit děti všestranné sportovní přípravě (obratnost, rychlost, koordinace a další pohybové dovednosti). Důležité je také pro nás, aby se děti při tréninku bavily a měli radost z pohybu. Na tréninky, které budou v měsíci květnu a červnu probíhat suchou formou, mohou přijít kluci i holky ročníku 2017 a mladší. S tréninky začínáme dne 2.5.2024. Trénovat budeme vždy ve středu od 17:30 do 18:30 hod na umělé ploše uvnitř zimním stadionu (místo ledu), druhý trénink bude vždy ve čtvrtek od 15:00 do 16:00 hod na umělé trávě naproti zimnímu stadionu. Sraz s trenéry bude vždy 15 minut před tréninkem na který potřebujete pouze sportovní oblečení, sportovní obuv a láhev s pitím. V případě jakýchkoliv dotazů kontaktujte telefonicky hlavního trenéra základny Václava Drahoráda na 725 550 601. Trenéři a trenérky se na všechny sportovce již těší.

  • Necelý měsíc zbývá do začátku Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2024. Hokejová horečka stupňuje, sportovní událost roku na českém území se blíží a vy, fanoušci u toho nesmíte chybět.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže