Ú s t í n/L. - V termínu 23. – 29.7. proběhlo hokejové soustředění mládeže na zimním stadiónu v Ústí nad Labem pod taktovkou Jana Čalouna, Milana Hejduka a dalších zkušených trenérů.

Tento rok hokejové soustředění navštívili i bývalí reprezentační hráči Marek Židlický a Lukáš Mensator, kteří absolvovali tréninkovou jednotku na ledě a zároveň udělali radost dětem v podobě autogramiády. Oproti minulému roku se navýšil počet účastníků na 170 hráčů, přičemž v nejstarší skupině se objevila i skupinka 14 hráčů z Chicaga. Hlavní náplní soustředění byly kromě tréninku na ledě také tréninky na suchu, kolektivní aktivity, HEAT program, výuka angličtiny, fyzioterapie a regenerace v podobě plavání. Mládežníci tak měli připravený velmi pestrý program po celý týden včetně jídla a pitného režimu.

V rámci charitativního projektu na Martinku Kašparovou, která úspěšně podstoupila rizikovou chemoterapii, se z každé platby účastníka soustředění, přispělo částkou 100 Kč. Celkově byl Martince věnován šek v hodnotě 30 000 Kč od HC Slovan a od vedení klubu Chicago Ice Dogs 400 dolarů. Dále byl vydražen exhibiční dres Jana Čalouna, který získal pan Peroutka za částku 5 000 Kč. Na soustředění k nám zavítal 12-ti letý sledge hokejista Filip Veselý. Firma 2LL s.r.o., Project ANGELLIN od společnosti 2LL s.r.o. a HC Slovan Ústí nad Labem věnovali Filipovi šek v hodnotě 10 000,- Kč, na pokrytí nákladů spojených s účastí v České sledge hokejové lize.

,,Chtěli bychom poděkovat za spolupráci všem trenérům, vedoucím, učitelkám angličtiny, lektorce HEAT programu, fyzioterapeutce, trenérce házené a všem dalším, kteří se na této akci podíleli. Jsme velmi rádi, že celé soustředění proběhlo podle našich představ," shodují se hlavní organizátoři soustředění Jan Čaloun a Lukáš Zahradník.

,,Chtěl bych vyzdvihnout všechny hráče za příkladný přístup ke všem sportovním i mimo sportovním aktivitám. A i přesto, že jsem v hokejovém životě zažil hodně, tak toto byl pro mě jeden z největších sportovních zážitků. Určitě v tomto projektu budeme pokračovat i v další sezoně a i nadále budeme chtít charitativně pomáhat, dětem, kteří to v životě potřebují," dodává Jan Čaloun.

V neposlední řadě bychom chtěli poděkovat VŠEM partnerům, kteří nám s touto akcí pomohli a finančně podpořili:

Veškeré fotografie ze soustředení můžete shlédnout zde:
www.facebook.com/hcslovanusti

Realizační tým


Trenéři: Jan Čaloun, Milan Hejduk, Lukáš Zahradník, Lukáš Místecký, Jiří Merta, Michal Kváš, Aleš Pavlas, Martin Štěpánek, Vladimír Machulda, Petr Franěk, Jaroslav Linet, Lukáš Hodaň, Michal Mařík, Petr Hnídek, Radek Ptáček, Jiří Volf, Martin Volke
Koordinátor: Jiří Pelc
Vedoucí: Michaela Bělounková, Kamila Turková, Petra Razáková, Andrea Místecká, Tereza Herbstová, Tereza Schejbalová, Lenka Růžová, Eva Hajasová, Ivana Bebeláková
HEAT program: Marcela Baštová
Trenérka házené: Andrea Řezníčková
Fyzioterapeutka: Eva Dobnerová
Učitelky angličtiny: Markéta Škachová, Zlatka Hejduková, Veronika Janotová
Kustod: Jakub Šlechta
Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Ú s t í n/L. - Do Ústí nad Labem zavítal soupeř ze Slaného. První zápas vyhrálo Slaný vysoko 11:1. Domácím se však povedlo vytvořit tří brankový náskok, ale hosté jej v závěru během krátké chvíle smazali a v prodloužení vstřelili vítěznou branku. Deváťáci Slovanu tak berou z utkání pouze bod. Poslední zápas nadstavby čeká naše deváťáky v neděli proti Litoměřicím, kdy půjde o přímý souboj o druhé místo, které by nám zajistilo účast v závěrečném play-off o účast v extralize.

  • Dorostenecký Try-out

    20. 3. 2024

    Ústí nad Labem - Ve středu 27.3. na zimním stadionu v Ústí nad Labem se koná Try-out do kategorie dorostu pro sezónu 2024/2025. Dorost bude již třetím rokem účastníkem 2.nejvyšší soutěže. Try-out se týká hráčů ročníku 2008 a 2009.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže