Ú s t í n/L. - Hokejisté Slovanu mají co napravovat. V posledním přípravném utkání na ledě Benátek nad Jizerou hrubě selhali. V každé třetině obdrželi dvě branky a prohráli 6:2. V dalším utkání je čeká Kadaň, kterou už v přípravě jednou porazili. Na kadaňském ledě se jim podařila hlavně prostřední část, a i díky ní zvítězili 1:3.

Svěřence Miroslava Macha a Tomáše Mareše čeká druhý zápas před domácími fanoušky. První střetnutí dokázali žlutomodří vyhrát 1:0 nad Litoměřicemi. Jedinou branku utkání vstřelil David Merta. V dalším přípravném utkání na ně čeká Kadaň. S Trhači změřili síly v letošní přípravě už jednou. Na ledě Kadaně zvítězili po brankách Merty, Vrdlovce a Smolky 3:1. Skvělý výkon v brance předvedl Martin Volke.

Do souboje s Trhači vyšlou trenéři nejspíše hráče, kteří jsou na hraně a bojují tak o své místo v týmu. Po nepovedeném utkání v Benátkách nad Jizerou (2:6) mají určitě domácí hokejisté co napravovat. Trenéři se po utkání nechali slyšet, že ze špatného přístupu vyvodí důsledky.

Trhači v přípravě příliš nezáří. Z dosavadních čtyř zápasů vyhráli pouze jediný, když porazili druholigové Klatovy (5:3). Ve zbylých utkáních odcházeli Trhači jako poražený tým. Po prohře ve druhém přípravném zápase s Ústím, prohráli dále s Bremerhavem (1:5) a Litoměřicemi (0:3). Mužstvo Kadaně se skládá z mnoha mladých hráčů, tudíž se dá očekávat hokej "nahoru dolu".

Utkání startuje 17.8. od 18:00 hod.

Poslední utkání obou týmů

HC Benátky nad Jizerou - HC Slovan Ústí nad Labem 6:2 (2:0, 2:0, 2:2)
Branky a nahrávky: 3. Bělohorský (Teplý), 14. Vlach (Psota), 25. Psota (Veselý), 33. Hrníčko (A. Dlouhý, Bednář), 43. Bělohorský (Bittner, Průžek), 58. Špaček (Psota) – 57. Dufek, 58. Melka (Roubík).

HC Stadion Litoměřice - SK Trhači Kadaň 3:0 (1:0, 0:0, 2:0)
Branky a nahrávky: 16. Kalla (Bílek, Šimeček), 44. Jirásek (Bečvář, Pavlas), 45. Komárek (Zajan, Kulda).

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Dorostenecký Try-out

    20. 3. 2024

    Ústí nad Labem - Ve středu 27.3. na zimním stadionu v Ústí nad Labem se koná Try-out do kategorie dorostu pro sezónu 2024/2025. Dorost bude již třetím rokem účastníkem 2.nejvyšší soutěže. Try-out se týká hráčů ročníku 2008 a 2009.

  • Ústí nad Labem - Jak jsme Vás již informovali začátkem března ohledně nové identity A-týmu, který v nové sezoně bude vystupovat pod názvem HC Slovan Ústečtí Lvi a zároveň bude mít vlastní webové stránky a sociální sítě. Je potřeba dodat, že stávající web slovanusti.cz, facebookové a instagramové stránky se budou věnovat dění kolem mládeže Slovanu. Budeme Vás informovat podrobně o dění kolem mladých nadějích Slovanu a celkové práce všech trenérů a lidí kolem mládeže.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže