Ú s t í n/L. - Máme pro Vás souhrnné informace o tom, co Vás čeká převážně na domácích zápasech nové sezony. Připraveno je pro Vás velké množství soutěží, po roční přestávce na Vás čeká opět SKYNER Reality Brunova tipovačka a na pokladnách pro Vás budou připraveny zdarma zpravodaje.

Videopřenosy

Pro letošní ročník WSM ligy chystáme pro Vás streamy ze všech domácích zápasů. Na tuto spolupráci se společností TVCOM přistoupily všechny týmy kromě Havířova. Fanoušci tak budou moct sledovat většinu zápasů online, téměř všechny kluby však budou mít tyto přenosy zpoplatněné. Naše domácí zápasy budou ke shlédnutí za 80 Kč za zápas. „Streamy budou za finanční poplatek, protože samozřejmě chceme, aby diváci chodili hlavně na stadion,“ uvedl už na tiskové konferenci důvod zpoplatnění Marek Šnajdr.

Zpravodaj

Novinkou pro letošní sezonu je také zpravodaj, který bude pro návštěvníky mistrovského utkání připraven zdarma v omezeném počtu na pokladnách zimního stadionu.

Přestávkové soutěže během domácích zápasů

I tentokrát Vás neochudíme o odměny za vstřelené branky domácího celku. Po každém gólu tak obdrží vylosovaný fanoušek poukaz na pizzu do Replay restaurant na Klíši. Dále jsou pro Vás připraveny soutěže s Blend 42 Vodkou o dárkové předměty a s Globusem o poukázky v hodnotě 300 Kč. Hlavním lákadlem však bude určitě soutěž s Attigente Group „Prostřel Neuvirtha a vyhraj iPhone 7“.

Soutěže během sezon

V letošním ročníku se opět vrací SKYNER Reality Brunova tipovačka, ve které můžete tipovat výsledky všech zápasů WSM Ligy a vyhrát zajímavé ceny. Můžete se také vydat s karavanem za Slovanem. Losování proběhne na sobotním utkání z řad pernamentkářů.

Kontroly u vchodů

Hokejová utkání na všech zimních stadionech budou monitorována zástupci hokejového svazu, dále pak Policií ČR, zvláště pak s ohledem na rizika spojená s konáním akcí hromadného charakteru v halách. V prostorách jednotlivých zimních stadionů, včetně zimního stadionu v Ústí nad Labem, jsou instalovány monitorovací kamerové systémy.

Kontrola vstupenek a oprávněnosti vstupu do prostor ZS probíhá obdobně jako v předchozí sezóně, tzn. pomocí elektronických čteček. Každý vstupující je zároveň označen razítkem s neviditelným inkoustem čitelným pod UV světlem. Povinnost tohoto označení platí pro každého návštěvníka. Toto označení společně s platnou vstupenkou opravňuje návštěvníka k opakovaným vstupům do prostor ZS v rámci aktuálního hokejového utkání. Každý návštěvník je na žádost pořadatelské služby povinen umožnit nahlédnout do zavazadel vnášených do haly, případně se podrobit bezpečnostní kontrole.

„V případě problémů s identifikací vstupu nebo nemožnosti označením razítkem bude muset návštěvník přejít ke služebnímu vchodu (prostřední vstup z parkoviště) kde bude následně problém řešen s oprávněným zástupcem klubu. Do prostor haly nemusí být vpuštěny osoby, které jsou zjevně pod vlivem alkoholu nebo jiných omamných látek,“ dodává majitel bezpečnostní agentury Miroslav Štětka.

Návštěvní řád

„Návštěvní řád obsahuje řadu informací o zakázaných činnostech uvnitř haly, ze kterých mezi nejdůležitější patří zvláště níže popsané činnosti, které jsou zároveň postižitelné v rámci přestupkového práva,“ upozorňuje Štětka.

- zákaz vnášení jakékoliv pyrotechniky a jejího následného používání
- zákaz zakrývat si obličej způsobem ztěžujícím nebo znemožňujícím identifikaci osoby
- zákaz kouření, který se vztahuje i na elektronické cigarety

Celý Návštěvní řád je k dispozici na stránkách klubu, případně u jednotlivých vchodů.

Otevřené budou vstupy: A3, A4, B3, B4, D1, D2, D3, D.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Ú s t í n/L. - Do Ústí nad Labem zavítal soupeř ze Slaného. První zápas vyhrálo Slaný vysoko 11:1. Domácím se však povedlo vytvořit tří brankový náskok, ale hosté jej v závěru během krátké chvíle smazali a v prodloužení vstřelili vítěznou branku. Deváťáci Slovanu tak berou z utkání pouze bod. Poslední zápas nadstavby čeká naše deváťáky v neděli proti Litoměřicím, kdy půjde o přímý souboj o druhé místo, které by nám zajistilo účast v závěrečném play-off o účast v extralize.

  • Dorostenecký Try-out

    20. 3. 2024

    Ústí nad Labem - Ve středu 27.3. na zimním stadionu v Ústí nad Labem se koná Try-out do kategorie dorostu pro sezónu 2024/2025. Dorost bude již třetím rokem účastníkem 2.nejvyšší soutěže. Try-out se týká hráčů ročníku 2008 a 2009.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže