Ú s t í n/L. - Slovan rozstřílel Kadaň 9:2, když první třetinu ovládl v poměru 5:0. Ústečtí proměňovali přesilovky, pálili v oslabení, proměnili trestný nájezd, diváci viděli i náznak šarvátky. Asistent ústeckého kouče Tomáš Mareš tak mohl být po severočeském derby spokojený.

Jak hodnotíte drtivou výhru nad Kadaní 9:2?
Výsledek neodpovídá hře na ledě. První třetinu jsme sice vyhráli 5:0, ale nebyli jsme s ní jako trenéři vůbec spokojení.

Jak to myslíte?
Kadaň v první třetině byla lepší. Nám do branky napadalo absolutně všechno. Můžeme být spokojeni se ziskem tří bodů a naší produktivitou. Hráče jsme pochválili za tříbodovou výhru. Ale to je vše, bereme jen body.

Kadaň je u dna tabulky. Proti papírově slabším soupeřům ale není jistě tak snadné hrát, že?
Na tabulku jsme vůbec nekoukali. Nehrálo roli to, jestli je Kadaň poslední. Věděli jsme, že vyměnili trenéry a potvrdili to předtím výhrou na domácím ledě. Předpokládáme, že Kadaň bude silně hlavně doma.

Z posledních tří zápasů jste získali sedm bodů. Porazili jste České Budějovice a Kadaň, přivezli bod z Prostějova. Jste na vítězné vlně?
Teď získáváme body. Proti Motoru z Budějovic to byl parádní zápas. V Prostějově jsme byli lepším týmem, ale přivezli jsme pouze bod. A proti Kadani jsme rádi za zisk tří bodů.

Proti Kadani jste úspěšně pálili i v přesilovkách, zaznamenali jste v nich tři branky. Pracujete na nich?
Makáme na nich na každém tréninku, každý den. V posledních zápasech se nám daří přesilovky proměňovat. To je pravda. Navíc jsme s Kadaní skórovali i dvakrát v oslabení.

Jaroslav Roubík opět vstřelil dva góly a zdá se, že ani po překonání bodové tisícovky neztrácí chuť do hokeje.
Určitě ne. Naopak říkal, že chce získat dva tisíce bodů (úsměv).

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže