Ú s t í n/L. - Po vysoké domácí výhře 6:0 nad Kladnem čekají ústecké hokejisty další dvě utkání před vlastními diváky. Nejprve se Slovan utká v pátek 2. února s Přerovem a hned o den později s Litoměřicemi. Zda se mu podaří navázat na poslední vítězství, sledujte s námi přímo na stadionu, hráči Ústí budou vaši podporu potřebovat.
20

HC ZUBR Přerov

Zubři okupují šestkou příčku ve WSM Lize a je velice pravděpodobné, že se v play-off udrží. Záleží na tom, kdo proti nim jako soupeř bude stát. Ze čtyřiačtyřiceti zápasů dokázali zvítězit ve dvaadvaceti případech, pětkrát vyhráli po prodloužení či nájezdech, jednou nedokázali zvítězit v nastavené době a šestnáctkrát prohráli bez zisku jakéhokoli bodu.

Vzájemná utkání v letošní sezóně

25. 9. 2017 - Přerov vs. Ústí nad Labem
První utkání v letošní sezóně se jeli hráči Slovanu podívat na led Zubrů z Přerova. Kdo na zápas zavítal, nemohl být znuděný, jelikož utkání nabídlo jedenáct branek. V první třetině hrál žlutomodrý celek výborně a po trefách Melky a Smolky vedl po úvodní dvacetiminutovce o jednu branku. V následující periodě se domácí Zubři utrhli ze řetězu a utkání rozhodli hned pěti brankami, když to Slovan vstřelil branku pouze jednu. Ve třetí třetině se utkání už jen dohrávalo a každý tým dokázal vstřelit jednu branku - 7:4.

30. 10. 2017 - Přerov vs. Ústí nad Labem
Druhý vzájemný match se hrál za měsíc opět na ledě Přerova, jelikož po domluvě obou celků bylo změněno pořadatelství. Kdo čekal opět mnoho branek jako v prvním utkání, ten musel být zklamaný. Zubři v první i druhé třetině dokázali vstřelit branku a žlutomodrým ne a ne spadnout kotouč za záda Klimeše. To se povedlo až v závěrečné periodě Davidu Mertovi a soupeř byl rázem na dosah. Trenérské duo se rozhodlo v závěru utkání odvolat Soukupa z branky, což bylo osudným a tuto šanci dokázal proměnit v závěrečné minutě Tomáš Sýkora - 3:1.

20. 12. 2017 - Ústí nad Labem vs. Přerov
První třetina byla velice napínavá, jelikož branka přišla až v šestnácté minutě, kdy se dokázal trefit k radosti domácím Tomáš Pšenička. V půlce druhé třetiny se podařilo hostujícímu celku vstřelit vyrovnávací branku, ale tři minuty před koncem třetiny ze zajímavé situace před Klimešem těží Daniel Kružík, který vstřelil svůj premiérový gól v dresu Slovanu. Ve třetí periodě se dokázal prosadit opět Kružík. Posledních deset minut bylo kritických, jelikož přerovští hodně tlačili, ale po faulu Pšurného bylo po šancích na vyrovnaní - 3:1.

20

HC Stadion Litoměřice

Litoměřice jsou play-off na dosah, ale není jisté, že se do vyřazovacích bojů podívají. Jejich desáté umístění je ale velice pravděpodobné, jelikož na Havířov, který je osmý, ztrácejí jenom šest bodů. Z pětačtyřiceti zápasů dokázaly zvítězit ve sedmnácti případech, třikrát vyhrály po prodloužení či nájezdech, pětkrát nedokázaly zvítězit v nastavené době a dvacetkrát prohrály bez zisku jakéhokoli bodu.

Vzájemná utkání v letošní sezóně

27. 9. 2017 - Litoměřice vs. Ústí nad Labem
Žlutomodrý celek doslova vlétl na svého soupeře a po první třetině se mohl pyšnit dvoubrankovým vedením, ale to bylo z hokejek ústeckých hráčů vše. V následující periodě přidali branku domácí a to samé platilo i ve třetině třetí a šlo se do prodloužení, kde nedokázal nikdo vstřelit rozhodující branku, a tak následovalo samostatné střílení, kde to je opravdu loterie, kterou vyhrál Stadion - 3:2sn.

1. 11. 2017 - Litoměřice vs. Ústí nad Labem
V úvodní dvacetiminutovce byly Litoměřice pod tlakem, jelikož se nedokázaly vymanit z tlaku, který jim Slovan připravil, nicméně branka nepadla. Ve druhé třetině jsme už branku viděli, a to na straně žlutomodrých, kde se dokázal prosadit minutu před sirénou David Merta. V poslední periodě dokázal vyrovnat Myškář, ale to bylo vše co hráči Stadionu zmohli. Slovan ještě přidal dvě branky a vezl si domů tři body - 1:3.

22. 12. 2017 - Ústí nad Labem vs. Litoměřice
V letošní sezóně se nám v derby daří, což značí i fakt že ze třech zápasů máme sedm bodů. Body přibyly i po tomto utkání. V první třetině se oko diváka branky nedočkalo. Slovan celé utkání tahal za delší konec a to bylo vidět i na výsledku po čtyřiceti minutách, kde vedl o jednu branku. V závěrečné periodě žlutomodrý celek přidal ještě dvě branky a bylo hotovo - 4:1.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Ú s t í n/L. - Do Ústí nad Labem zavítal soupeř ze Slaného. První zápas vyhrálo Slaný vysoko 11:1. Domácím se však povedlo vytvořit tří brankový náskok, ale hosté jej v závěru během krátké chvíle smazali a v prodloužení vstřelili vítěznou branku. Deváťáci Slovanu tak berou z utkání pouze bod. Poslední zápas nadstavby čeká naše deváťáky v neděli proti Litoměřicím, kdy půjde o přímý souboj o druhé místo, které by nám zajistilo účast v závěrečném play-off o účast v extralize.

  • Dorostenecký Try-out

    20. 3. 2024

    Ústí nad Labem - Ve středu 27.3. na zimním stadionu v Ústí nad Labem se koná Try-out do kategorie dorostu pro sezónu 2024/2025. Dorost bude již třetím rokem účastníkem 2.nejvyšší soutěže. Try-out se týká hráčů ročníku 2008 a 2009.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže