Ú s t í n/L. - Sezóna 2017-2018 pro něho nebyla snadná. Poprvé ve své kariéře zažil Jiří Severa prvoligovou štaci. V Ústí nad Labem patřil mezi produktivní hráče, navíc jako jediný odehrál všechna utkání dlouhodobé části. Nyní už vyhlíží nástup na ledovou plochu a mistrovské zápasy.

Jak osobně hodnotíte uplynulou sezónu?
Osobně ji hodnotím za docela povedenou. Jsem rád, že jsem se dostal do Ústí, a že se mi i podařilo zařadit se do týmu. Škoda, že se nám nepovedlo probojovat se do play-off.

Jako jediný hráč Slovanu jste odehrál všech 52 zápasů, dalších sedm v Táboře. Bylo to náročné?
Minulou sezónu jsem odehrál 40 zápasů a letos skoro šedesát. Náročné to pochopitelně bylo, ale v závěru sezóny jsem se cítil dobře (úsměv).

Jak jste trávil posezónní období, byl jste někde na dovolené?
Po sezóně jsem byl s přítelkyni na dovolené v Egyptě. Teď po letní přípravě pojedeme celá rodina do Chorvatska.

Máte individuální letní suchou přípravu, jak se připravujete?
Domluvil jsem si letní přípravu v Táboře a posledních 14 dní se připravuji u kondičních trenérů bratří Sajlerů v Mariánských Lázních.

Za měsíc jdete na led, těšíte se?
Na led už se těším, to volno už je přeci jenom dlouhé a chybí mi led a bruslení.

Dáváte si nějaké cíle pro sezónu 2018-2019?
Týmovým cílem je dostat se po základní části mezi osm nejlepších a hrát play-off. Osobně bych chtěl odehrát ještě povedenější sezónu, než byla ta minulá.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Ú s t í n/L. - Do Ústí nad Labem zavítal soupeř ze Slaného. První zápas vyhrálo Slaný vysoko 11:1. Domácím se však povedlo vytvořit tří brankový náskok, ale hosté jej v závěru během krátké chvíle smazali a v prodloužení vstřelili vítěznou branku. Deváťáci Slovanu tak berou z utkání pouze bod. Poslední zápas nadstavby čeká naše deváťáky v neděli proti Litoměřicím, kdy půjde o přímý souboj o druhé místo, které by nám zajistilo účast v závěrečném play-off o účast v extralize.

  • Dorostenecký Try-out

    20. 3. 2024

    Ústí nad Labem - Ve středu 27.3. na zimním stadionu v Ústí nad Labem se koná Try-out do kategorie dorostu pro sezónu 2024/2025. Dorost bude již třetím rokem účastníkem 2.nejvyšší soutěže. Try-out se týká hráčů ročníku 2008 a 2009.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže