Ú s t í n/L. - Do sedmi domácích zápasů v minulé sezóně nastoupil brankář Jan Dlouhý. Ke svým třiceti devíti odchytaným utkáním ve žlutomodrém dresu v nadcházejícím ročníku přidá další.

Jak hodnotíte uplynulou sezónu?
V Ústí jsem se do branky dostával pravidelněji až ve druhé polovině soutěže, doufal jsem ve více příležitostí. Některé zápasy se mi docela povedly, se svými výkony jsem celkově spíše spokojený. Nastupoval jsem také za Děčín, v některých zápasech jsme dokázali porazit favority.

Jak probíhá vaše příprava?
Máme individuální přípravu. Chodím do posilovny, běhám. Několikrát jsem se byl projet na kole. Snažím se co nejlépe připravit na sezónu. Jsem přesvědčený, že každý hráč dokáže zodpovědně trénovat a není vždy nutné mít týmové tréninky.

Byl jste někde na dovolené?
Na delší dobu k moři nebo někam do zahraničí nejezdíme. Prodloužené víkendy si spíše užíváme po České republice a někdy v zahraničí, pokud je tam nějaká zajímavá akce.

Zajímáte se o auta a pořádáte různé výstavy…
Letos jsem zatím nepořádal vůbec nic, nebyl na to čas. Pravdou ale je, že prací spojených s auty mám poměrně hodně. V následujícím roce bych rád znovu uspořádal nějakou akci, jejíž výtěžek poputuje na charitativní účely.

Těšíte se na týmové soustředění v Rakousku?
Do Rakouska se těším, bude to určitě pro všechny zpestřením.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže