Na prvním tréninku nechyběl obránce Martin Zdvořáček, který se podělil o své zážitky z prvního tréninku na ledě, ale také i o to, na které soupeře se v přípravě těší.

První trénink máte za sebou, jak ho hodnotíte? Těšil jste se na led?
První tréninky jsou vždy náročné, i když se na sezónu připravujeme v rámci letní přípravy, trénink na ledě je vždy něco speciálního, těšil jsem se.

V týmu je spousta nových hráčů. Stihli jste se už seznámit?
Myslím, že dost kluků už znám z dřívějška. Se všemi jsem se ještě seznámit nestihl, ale na to je čas.

V přípravě vás čeká celkem devět zápasů, na který se nejvíce těšíte?
Jsem hlavně rád, že kromě tradičních soupeřů se utkáme i s týmy ze zahraničí. Myslím, že je to zpestření jak pro nás, tak i pro fanoušky, takže na tyto zápasy se těším nejvíce.

Mluvil jste s trenéry o své roli v týmu, co bude vaším úkolem?
Na tréninku jsme každý po jednom mluvili s trenéry. Trenéři mi řekli, co ode mne očekávají. To, jakou roli budu v týmu mít, ukáže čas a výkony.

Do WSM Ligy spadla Jihlava a postoupila Poruba, budou oba dva týmy pro ligu přínosem?
Jihlava má silné mužstvo a pro nás je to i celkem známý soupeř. Do ligy určitě přinese kvalitu. Co se týče Poruby, ta je pro mě velkou neznámou a uvidíme, jak se jí v soutěži povede.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Dorostenecký Try-out

    20. 3. 2024

    Ústí nad Labem - Ve středu 27.3. na zimním stadionu v Ústí nad Labem se koná Try-out do kategorie dorostu pro sezónu 2024/2025. Dorost bude již třetím rokem účastníkem 2.nejvyšší soutěže. Try-out se týká hráčů ročníku 2008 a 2009.

  • Ústí nad Labem - Jak jsme Vás již informovali začátkem března ohledně nové identity A-týmu, který v nové sezoně bude vystupovat pod názvem HC Slovan Ústečtí Lvi a zároveň bude mít vlastní webové stránky a sociální sítě. Je potřeba dodat, že stávající web slovanusti.cz, facebookové a instagramové stránky se budou věnovat dění kolem mládeže Slovanu. Budeme Vás informovat podrobně o dění kolem mladých nadějích Slovanu a celkové práce všech trenérů a lidí kolem mládeže.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže