Ú s t í n/L. - V neděli 5. února 2006 od 14 hodin bude patřit hypermarket Globus Trmice Ústeckým Lvům a jejich příznivcům. Vedení klubu přichystalo zábavnou show, ve které nebude chybět beseda s hokejisty Slovanu, soutěže o zajímavé ceny a mnoho dalšího. Akci s názvem „Žlutomodrá neděle“ nám více přiblížil marketingový asistent klubu Přemysl Zeman.

Ústečtí Lvi zahajovali v HM Globus Trmice start do letošní sezony. Divákům se tehdy představili mimo jiné první posily do nové sezony - Jakub Grof, Tomáš Klimt, Jiří Kuchler a Ladislav Slížek. Klub slavnostně odhalil i třetí sérii dresů, které oblékají hráči v derby s Chomutovem a Kadaní.

Co bude hlavním mottem připravované neděle? „Letos slavíme 60 let historie klubu a divákům se v Globusu mimo současných hráčů přestaví také bývalé opory klubu. Na show zavítají např. bývalý vynikající útočník Čestmír Kodrle, obránce Vlastimil Davídek, Radomír Mikeš a další bývalí hokejisté,“ řekl Přemysl Zeman. „Chceme tímto oslovit diváky, které výše jmenovaní hokejisté dříve svým uměním bavili. Mladší generaci zase připomenout, že i v minulosti tu hrála celá řada skvělých týmů a hráčů. A je to také první krok k vytvoření hokejové síně slávy, která zatím v našem klubu chybí,“ pokračoval na adresu hostů marketingový asistent.

Návštěvníci budou mít možnost také získat od všech hostů autogram. Připravené budou i doprovodné soutěže. „Trochu jsme klasické soutěže, jako je střelba na branku a slalom, upravili. Navíc ještě čeká na návštěvníky jedna specialita,“ nechtěl více prozradit Přemysl Zeman. A co na odvážlivce čeká za ceny? Reklamní předměty, publikace 60 let ústeckého hokeje a také poukaz na permanentku na příští sezonu Ústeckých Lvů!

Při příležitosti oslav kulatého výročí, můžete také na místě zakoupit knihu 60 let ústeckého hokeje, kde se dozvíte více o bývalých hráčích nebo památných sezonách.

V doprovodném programu uvidíte také vystoupení těch nejmenších Ústeckých Lvíčků.

A navíc – kdo opět přijde v dresu Ústeckých Lvů, může se těšit na malý dárek! „Zveme všechny naše příznivce, přijďte se podívat, zasoutěžit a poznat Ústecké Lvy i mimo led,“ láká fanoušky Přemysl Zeman.

Žlutomodrá neděle se koná tedy 5. února 2006 v HM Globus Trmice od 14 hodin. Mediálními partnery akce jsou Fajn North Music, TV Lyra, Ústecký Týdeník a Dream Production.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Nestihli jste pořídit vstupenky na český tým? Nevadí! To ale neznamená, že už nemáte šanci v Praze a Ostravě na vlastní oči sledovat zahraniční hokejové superstar.

  • Armén Mikael Agateljan své sliby nenaplnil, ale ústecký hokej snad bude žít dál. Z bryndy se zadlužený klub pokusí vyvést nově založený spolek Slovan Ústečtí Lvi. „V této chvíli jsme jediný zájemce, kdo tady chce provozovat hokej na druholigové úrovni. Obrovským problémem jsou hokejové závazky ve výši zhruba 2,8 milionu korun. Ty musíme okamžitě uhradit a od toho se budou odvíjet další věci,“ říká předseda spolku Lukáš Vobecký.

  • V sezoně 2024 – 2025 bude pokračovat 2. liga pod názvem „Slovan Ústečtí Lvi“, jehož zástupci představili svoje plány na Valné hromadě držiteli licence.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže