Ústí n/L. – Přichází čas válečné vřavy, kdy se počítají jenom vítězství! Ústečtí Lvi v pátek 18. února 2011 (začátek: 18.00 hodin) odstartují play off na domácím ledě proti HC Vrchlabí. Capt. Hat povede své mužstvo do další bitvy. Vybojují Lvi pro své barvy vytouženou Extraligu? Jaké oběti bude potřeba podstoupit, aby se splnil sen všech fanoušků Slovanu? Šestnáct vyhraných bitev znamená celkové vítězství ve válce. Jste připraveni i Vy? Ještě ne? Tak se rychle připravte se, Lvi jdou do války!
15/02/2011, Zlatopramen Arena

„Je tu play off, vrchol hokejové sezóny! Teď už není čas na zbytečné řeči. Lvi jdou do hokejové války s jediným cílem: ZVÍTĚZIT! Na bojišti může Slovan potkat různé soupeře. Pokaždé bude potřeba k vítězství maximální bojovnosti, vůle a soudržnosti! To platí pro hráče i fanoušky. Jsme jeden tým.

Připoj se k našemu válečnému mužstvu a v pátek 18. února 2011 Tě čekáme ve Zlatopramen Areně! V 18.00 hodin začíná první válečná bitva proti HC Vrchlabí!“

Capt. Hat

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Nestihli jste pořídit vstupenky na český tým? Nevadí! To ale neznamená, že už nemáte šanci v Praze a Ostravě na vlastní oči sledovat zahraniční hokejové superstar.

  • Armén Mikael Agateljan své sliby nenaplnil, ale ústecký hokej snad bude žít dál. Z bryndy se zadlužený klub pokusí vyvést nově založený spolek Slovan Ústečtí Lvi. „V této chvíli jsme jediný zájemce, kdo tady chce provozovat hokej na druholigové úrovni. Obrovským problémem jsou hokejové závazky ve výši zhruba 2,8 milionu korun. Ty musíme okamžitě uhradit a od toho se budou odvíjet další věci,“ říká předseda spolku Lukáš Vobecký.

  • V sezoně 2024 – 2025 bude pokračovat 2. liga pod názvem „Slovan Ústečtí Lvi“, jehož zástupci představili svoje plány na Valné hromadě držiteli licence.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže