Ústí nad Labem - 4. třída Slovanu Ústí nad Labem odehrála 5. a 6. kolo celorepublikové soutěže CCM Malá Liga. Tentokrát do Ústí zavítali naši největší konkurenti - hráči HC Škoda Plzeň a HC Slovan Louny. Ústeckým čtvrťákům se podařilo udržet neporazitelnost v této prestižní soutěži, když zdolali Louny 8:5 a Plzeň 7:2. Zatím jsou hráči z Ústí nad Labem na průběžném 1. místě bez ztráty bodu.
Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Nestihli jste pořídit vstupenky na český tým? Nevadí! To ale neznamená, že už nemáte šanci v Praze a Ostravě na vlastní oči sledovat zahraniční hokejové superstar.

  • Armén Mikael Agateljan své sliby nenaplnil, ale ústecký hokej snad bude žít dál. Z bryndy se zadlužený klub pokusí vyvést nově založený spolek Slovan Ústečtí Lvi. „V této chvíli jsme jediný zájemce, kdo tady chce provozovat hokej na druholigové úrovni. Obrovským problémem jsou hokejové závazky ve výši zhruba 2,8 milionu korun. Ty musíme okamžitě uhradit a od toho se budou odvíjet další věci,“ říká předseda spolku Lukáš Vobecký.

  • V sezoně 2024 – 2025 bude pokračovat 2. liga pod názvem „Slovan Ústečtí Lvi“, jehož zástupci představili svoje plány na Valné hromadě držiteli licence.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže